• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Tahukah mengapa saya mem'blog'?

Tahukah anda mengapa?? Begini ceritanya..

Suatu hari bos bertanya kepada saya, " Nurul, kamu ada blog?".. aik? apsal pulak bos ni tanya aku ada blog ke tak.." Emm..xde la Miss Yap, but why?" Miss Yap adalah bos saya ok "Kawan-kawan saya semua buat blog, but mostly buat pasal politik.."Oooo..Ok. " Saya malas nak buat, sebelum ni ada juga terfikir Miss Yap..haha" aku gelak.. " Saya pun nak belajar lah buat blog. Sbb org cakap, kalau zaman sekarang ni kita tak ada blog, macam bukan orang zaman sekarang.." hehe..aku gelak je..

Jadi disebabkan tak nak dikatakan orang zaman batu, so aku buatlah blog nih..Sekarang, blog ni la tempat aku meluahkan perasaan.. Perasaan cinta..sedih..sakit hati..semua lah..haha..gelak lagi..

Tapi..bukan sebab tu je aku buat blog nih, selain dapat mengisi masa yang terlalu 'lapang' kat office nih..boleh jugak aku menimba ilmu..haha..Kn?? sape setuju angkat tangan..

Yeah..Esok Sabtu.. shopping day...esok saya tidak akan memblog, juga tidak akan online..So..kita enjoy!!!

3 comments:

baby girl said...

huhuhu syoknya cuti hari sabtu,pergi shopping yea,

baby girl said...

tak updet blog lagi ke,huhuhu

baby girl said...

tak updet blog lagi ke,huhuhu

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards