• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

I know, it's my birthday. HAHA

Bismillah.

22 ----> 23. Fuu. Dalam masa sehari jek umur dah bertukar. Bertukar! Macam cerita apa ntah yang adik saya selalu tengok kat Tv tuh. Yang pakai serabut-serabut macam power rangers konon. Okeh. Jangan cakap banyak nanti malu sebab tak tahu.

Emak sangat comel semalam sebab menghantar mesej birthday kepada anak dia yang comel ni. Tepat jam 00.00H . Huu. Terharu sangat sebab emak adalah orang pertama yang wish. Selalunya mesti orang yang berapa belas entah. Lepas tu siap bagi hadiah top-up lagi. Comel betul. Emak siapalah ni. Mesti anak dia comel jugak. Ok. Sudah-sudah la angkat bakul sendiri. Cuba bawak-bawak beristighfar. Dah tua woi. Buat cara dah tua. HAHA. Peduli apa aku dengan nombor 23 tu. Tak pernah tahu pun wujud no 23 tu. HAHA. Walaupun umur 23, jiwa aku tetap sweet 17. OMG. Dasar pandang ke belakang betul.

Orang kedua yang comel adalah abah. Ceh. Emak dan abah ni nak lawan ke siapa paling comel antara mereka. Dua-dua tak mau kalah bagi hadiah top-up. Dah la maxis bagi free calls. Saya dapat free top-up lagi. Gila cutelah mereka berdua. Mesej pun asing-asing. Emak siap doakan saya dapat jodoh cepat lagi. Amboi, hari tu dia jugak yang cakap, " Sebelum kawen ni duduklah bawah ketiak mak puas-puas. Bila dah kawen nanti dah tak boleh duduk bawah ketiak mak, kena duduk bawah ketiak suami." KAH KAH KAH. Sumpah lawak. Saya sampai tersedak time tu. Emak siapalah ni. Cute betullah. Ayat mak tu nasib bertapis, kalau tak senset.

Sempena menyambut kelahiran yang ke 23 ni (maaf lah takda cuti umum), saya nak buka peluang kepada anda semua pembaca setia. Tak kiralah setia gila ke, separa setia ke, tak setia langsung ke, tiba-tiba masuk blog ni, terus baca entry minta soalan nih. Haa. Ada apa-apa yang anda mahu tanya secara umumnya mengenai saya, boleh tinggalkan diruang komen. Ye la, sebab ramai sangat orang konpius dengan saya nih. Ada yang ingat saya budak sekolah (apa muda sangat ke aku nih), ada yang ingat saya masih belajar. Nasib takda yang ingat saya dah ada anak 5 ke apa. Kalau tak, mau kena fire. HAHA.

Sebarang soalan. Silalah tanya. Tapi kalau boleh, janganlah terlalu sensitif. Contoh macam ni, "Bila kau putus dengan bf kau no 5 tu? Sebab apa? Kat mana?" Ni contoh jek. Yang terlalu peribadi tu janganlah tanya. Mungkin dengan cara ni, anda akan lebih mengenali siapa Nurul Ain sebenarnya.

Kepada followers baru yang nak kenal dengan saya, apa lagi? Rebutlah peluang keemasan ni untuk bertanyakan soalah. Cehhh! Macam bagus betul besday girl nih.

HAHA. Weh, malu betul aku buat entry macam ni. Macam takda moral pulak. Sekarang ni moral belakang kiralah. Apa salahnya buat entry tak tau malu sesekali sekala sempena hari yang mulia ni, ye tak?

Sekarang dah betul-betul malu.

Come on everybody clap your hands
Now you're looking good
I'm gonna sing my song and you won't take long
We gotta do the twist and it goes like this

Come on let's twist again like we did last summer
Yea, let's twist again like we did last year
Do you remember when things were really hummin'
Yea, let's twist again, twistin' time is here

Jom twist hilangkan malu.



22 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

HAPPY BIRTHDAY tokey kilang kicap....
hahhahahha....

time akak umur 23....baru nak kenal erti chenta...kekkeke...

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

Ynn. said...

happy bufday ain. yg ke 23? kah kah kah. mcm muda sgt lh saya ni pada awk. kah kah kah

*gelak perli sebenanye bahahhahaha

err, btw sy berharap dan berdoa agar awk pnjang umur, murah rezeki and cpt² kawin, lepastu cpt² dpt baby kah kah kah.

eh eh dn juga smoga menjadi anak,isteri dan ibu solehah juga hihi

ehh, nak tanya, awk bila nk kawin? :DDD

pn-iena said...

Happy birthday to you!..
Nati amik kad birthday di http://www.wishhappybirthday.com/graphics/birthday_graphics_13.gif

soalan hehe:
1) Bila nak add followers kat blog kak iena ni...kuikui boleh gitu..ngengenge

2) Yang ingin sgt di ketahuai siapakah Nurul Ain di sebalik blog? penulisan yg sngat2 terbest diantara blog2 lain..

kembara said...

salam...
selamat hari lahir dan hari ibu..ops..sowie..hihi..
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
semoga dengan meningkatnya umur...mendekatkan diri kita kepada Sang Pencipta kita...

Cik Mira said...

selamat hari tua ain :P

dotblogspotdotkom said...

23 tahun?...masa tu pakcik keje kat tpt baru....kompeni yg ke 3...dan keje di tingkat 23...emm macam sama plak...huhuhu..

oraik..kamu nih kira sebaya dengan cucupakcik yg ke 7..huhuhu..
selamat utk kamu....moga diberkati apa juga...

selamat hari keJADIan kamu...hihuhuhhuuh

cacen86 said...

ahahaah..eppy bday....daku juge masih mude..ade beberape bulan sblm mencecah angka 23...:P

dan mcm biaserla..bile umo cmnih,org mst akan tyer bile mau kwen...ehehe...sabar jerla eh..:)

ubey said...

bwueekkkK!!! hahahaa. epi besday kak. xtau nk kasi adiah ape.. nk kire duit jap

Tihara said...

hepi bestday anakku

-- [r][4][p][t][o][R] -- said...

hepi besday too you..erk da muda setahun kan..
erm rap nak tanya kamu ni..soklan maut lagi sensitip nih...
soalanya ialah.... berapa no hp kamu..
jawab jangan tak jawab...kalau malu hantar jer kat blog rap ...wakakakaka..
pep pun..moga panjang umur murah rezeki cepat kawen kasik rap ank sedara tau...(walau kita tak kenal each other)

cIk JanNah said...

happy bezday ain..
may Allah bless u.
muda lg tuh..

soklan cepu cemas
bila nak kawen?
cemas ke??
soklan mnyampah ade la..
kih3

DilOt said...

ain..epi besday..ade hadiah untuk ain..amik award dr dilot..=)

nurulshima said...

heppi besday :)

Wai said...

ain............... lagu let's twist tu minat sangat2!!!! Penyanyi dia chubby checker kan? wah.... minat lagu oldies.....

oh ye:

CAMAT ARI JADI!!!
Semoga panjang umur, murah rezeki, dan hidup diberkati. Amin....

p/s: dah tua jugak kamoo eh...... hahahaha......

aloy_paradoks said...

power ranges selalu lawan raksasa rubah..

my name is Ain said...

Kak Yanie
thanx model botol kicap..hehe..
=)
akak 23 taun baru nk mengenal cinta..sy ni baru nk cari cinta..HAHA

Ynn
time kasih di atas doa2..
erm, ble nak kawen eh?
hari ni kot..
tp siapa nk jd pengantin lelaki nya?
hahaha

Kak Iena
time kasih..dh amek da gift tuh..thanx..soalan akak, sy akan jwb dlm next entry

kembara
selamat hari kpd bakal ibu boleh diterima lah..
haha..
terima aksih.. Insya-Allah..

Mira
huhu..tua sgt ke?

pakcikdot
mekasih...bnyk betol kebetulan eh? huhu

cacen86
erk..mekasih..
kawen?
emm..esok kot.
haha

Ubey
haaa..kira cepat..takot xcukup duet jek..

Kak Tiha
time kasih mak!!!

raptor
thanx..emm..
pakai private number..haha

Jannah
thanx sayang!!

dilot
time kasih..nnt ain amek ye..

ronnie
thanx dear

Wai
ha'ah..suke lagu2 oldies..best..
huhu..mekasih bnyk en. Wai..
tua sgt ke? nk g suntik botok lah..haha

aloy_paradoks
ok..nmpk sgt aku xsuka tgk cite2 cm tu..

famia said...

selamat hari kejadian.
semoga panjang umur murah rezeki.
semoga bahagia dunia akherat.
semoga dipermudahkan segala urusan.

aminnnnnnnnnnn.

my name is Ain said...

kak famia
time kasih ye kak!!

aminnn

RieNa said...

ain!
happy belated bday.
semoga bahagia dunia akhirat..
amin...

my name is Ain said...

Riena
thanx riena!!
aminnn

Encik Azizan said...

da makin mningkat usia tu..huu

my name is Ain said...

Azizan
huhu..ye da tua..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards