• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

It's Hard For Me To Say Goodbye

When people share experiences together, and then they must part, there is a feeling of sadness. Saying goodbye to people that we feel connected to is an occasion of somber reflection. It is hard to imagine our lives without them, and yet we have no choice but to go on. It is comforting to know that for however long you will be separated that you will always be in each other's hearts. It is also an opportunity to be more present to others in your life and to look for opportunities to form new friendships.
Terimalah kenyataan bahawa saya akan pergi. Hell yeah and it's true. It's really hard for me to say good bye. But i have to.

Pengganti saya telah pun datang pagi tadi. Dan perasaan sedih tu datang secara tiba-tiba walaupun secara zahirnya senyuman terukir manis dibibir. Mulai esok tugas saya akan diambil alih oleh dia walaupun tarikh terakhir saya berkhidmat adalah pada 18 Jun. I have no choice but i have to. Detik ni pasti amat sukar bagi saya. Setahun bersama keluarga, duduk di bawah ketiak emak (jangan gelak), rasanya sudah cukup dari segalanya.

Mungkin. I said "mungkin" ini adalah entry terakhir dari saya buat masa ini. Jika mungkin itu dihapuskan, "mungkin" akan ada lagi entry dihari akan datang. Who knows. Doakan sahaja supaya kemungkinan itu dihapuskan supaya blog ini sentiasa terisi dengan entry yang ___________________. Anda isilah tempat kosong tersebut sebab saya tak tahu apa kelebihan blog ini. Hanya anda sebagai pembaca setia saja yang tahu. Pada saya blog ni macam blog syok sendiri je. HAHA (Aku tengah sedih boleh pulak konon nak melawak).

T_____________________T
Sedih. Tak tau nak cakap apa.
Good bye to all my dear friends and readers.
And i love all of you.


17 comments:

aduka said...

aiyooo,, mana mau pigi cik adiiikkk???
=(

nurulshima said...

apakah?

dotblogspotdotkom said...

huhuhu... never say goodbye.... scorpions skali tu ... apa²... selamat utk kamu.....

kamu nak tukar template ke... so good bye pada template kita yg sama nih ke?....

Rashid said...

Salam ain
naper ni? jangan gitu dik.. jangan jadikan ini entri terakhir. Moga segala kekusutan akan terlerai dan berikan kekuatan kembali kepada ain. Dan moga segala kemungkinan itu akan menjadi realiti yang menggembirakan buat ain dan juga .. ehemm.. rakan-rakan blogger.

pn-iena said...

Ain bertukar tempat kerja kan.. biasalah perasaan sedih menyelubungi diri.. bila kita dah serasi ianya akan memberi kesan di jiwa.. so harap ada masa jugaklah utk berblog lai..take time bebeh.... love u 2

wanirani said...

owh..mahu pindah tempat kerja? sedih ek..? aku x kerja lg..so x tau camner rasenye. huhu~

-- [r][4][p][t][o][R] -- said...

perlu ker delete blog??
ankel rap pelik nih..ramai yang nak delete blog dalam bulan ni..tapi naper erk??

DilOt said...

tukar tmpt keje kan,,jgn la sedih,,dilot lg sedih...

sbb start bulan depan kuliah dh nak mule balik.....hehe..=)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

duduk di bawah ketiak emak (jangan gelak)---tak gelak...akak SENYUM SENGEH2 jer....hehehe

mau pi mana dik?

mai akak ISI TEMPAT KOSONG tu...
dengan perkataan - :..sentiasa terisi dengan entry yang __DAPAT MEMBUATKAN KAMI GELAK GULING2_________.

sekian.terima kasih (^_^)

my name is Ain said...

aduka

err.pergi merehatkan diri dan otak serta badan..hhuu..

ronnie

iye kah

pakcikdot

tuka template? xtau la smpt ke tak nk buat..mcm tak jek..huuu..

en rashid

bukan nk delete blog..melarikan diri dr blog jek..

kak iena

tu la, harap sgt ada masa..belum tukar keje lg..huuu..

wanirani

bukan tukar keje..benti keje..nk kawen..
lalaallal~

raptor

ada ckp nk delete ke? xde kan..huuu..try baca balik..misunderstood nih..huhu

dilot

huuu..sedih gakk..hehe
selamat belajar balik ye?
uhuhu

kak yanie

huuu..xbek tau..nk gelak pn pe salahnye, kte xnmpk pn..hehe

huu..how sweet..meh mntk no tepon nk bg kt abg..hahaha

stormz said...

apsl ko benti keje?

мyΞ'™ said...

ain...jgn sedey!!!!! aku pon rs berat nk tinggal!!! see u ok?

мyΞ'™ said...

ain..dun soo sad..here also feel the same way too.. berat rs nk pegi.. wutever pon, meet u there.. adios

Tihara said...

huwaaaaaa...ainnnnn!

azizan4444 said...

ermm..semoga berjaya..hik3!

ubey said...

hahahaa. sdey yee. jom. ak pn gtu gak. nk blah utk jgka msa yg lme

Adney said...

Jawapan tmpat kosong.. "blog ni comel"

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards