• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Tak Tahu Tajuk Apa

Salam.

Jam sudah menunjukkan pukul 8.40 malam tapi perut saya masih belum diisi dengan makanan. Bukanlah sengaja mahu makan lewat. Bukan kegemaran saya pun kerana ditakuti perut buncit akan menghantui saya.

Kan elok makan beramai-ramai baru datang nikmat dn barakah. Betul tak?

Bercerita pasal makan, sejak dua menjak ni saya semakin jinak dengan dapur. Bukanlah tak jinak sebelum ni. Jinak jugak, tapi lebih banyak habiskan masa di meja di kantor. Sekarang tidak lagi. Saya mempunyai masa yang banyak untuk betapa di dapur.

Sebenarnya saya mencuba aplikasi yang dimuat turun dari Apple Store untuk mengupdate blog. Lebih-lebih lagi laptop saya sedang ada masalah, jadi memang mustahil untuk saya update. So, bila dah jumpa aplikasi ni, mungkin akan memudahkn saya. Tidak akan timbul alasan untuk tidak update blog lagi.

Cuma beza nya saya tidak boleh attach gambar di sini. Hanya akan ada tulisan yang membosankan. Arrgh.

Cubaan pertama saya sampai di sini sahaja. Jumpa di update yang seterusnya.

Sekarang baru boleh makan. Bye

1 comments:

Tihara said...

selamat makan ain

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards