• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Bila Perempuan Dan Mula Perasan Lagi?

Hai. Selamat petang. Anda semua apa khabar? Saya alhamdulillah semakin siaht semakin montel dan semakin perasan. Eh eh, tak tak. Salah tu. Saya tak perasan pun.

Dah sebulan mempunyai kekasih hati pengarang jantung yang baru, tapi tabiat malas udate blog masih berleluasa. Tak tahu la kenapa. Mungkin terlalu syok main game dalam laptop sampai lupa pada blog sendiri. Mungkin juga. Atau mungkin memang sengaja tak nak update bagi orang rindu. HAHAHA. Anda pilih la nak yang mana satu.

Kepada peminat novel, saya ada berita baik menanti anda. Insya-Allah tahun depan (berapa hari je lagi, tak lama pun) saya akan menjual semua novel bukan kepunyaan saya yang saya rembat entah dari mana kepada sesiapa yang berminat dengan separuh harga. Adalah dalam 10 biji rasanya. Judul novel akan saya beritahu kelak sebab saya akan pastikan saya habis baca semua baru saya jual. Kalau nak menunggu saya habis baca jawabnya memang bertahun la nak tunggu. Tapi di harapkan anda dapat bersabar. Sebab kondisi novel sesetengahnya masih berada dalam keadaan yang cantik. Yang setengah lagi tu saya tak mahu beritahulah macam mana rupa dia. Nanti kamu tengok dan lihatlah sendiri.

Untuk makluman, novel tersebut bukan saya curi atau rompak di mana-mana kedai basikal dan yang sewaktu dengannya, sebaliknya novel tersebut telah jatuh ke riba saya secara tiba-tiba. Durian runtuh kata orang tua-tua. Seriously, jangan risau jangan khuatir, yang pastinya bukan hasil rompakan atau pecah rumah.

Seperkara lagi, ada sesiapa yang pandai dan 'terer' mereka design blog, boleh kontek saya tak? Saya memerlukan seseorang yang kreatif dan brilliant untuk diupah men'design' layout blog saya sebab saya dah malas nak lihat css coding segala bagai kerana saya bukan pandai sangat. Tolong. Boleh pm di akaun fb saya atau add saya di ym. Mestilah saya bagi upah takkan free of charge pulak kan. Tapi kita runding dulu la. Ye tak?

Oklah kawan-kawan, jangan jemu-jemu baca blog saya walaupun blog ni sangat bosan taklah sehebat blog-blog lain yang ada domain sendiri an follower beribu-riban. Err, tapi tak semestinya blog yang ramai follower tu blog dia best kan? Heheheakudengki.

Ok. Bila perempuan ni dah mula perasan lagi, dia mula melalut benda bukan-bukan sampai kau baca rasa takda faedah.

Till then.



3 comments:

tihara said...

haah rindu nk bc tulisan ain..dlu ain slalu update

my name is Ain said...

akak

saya malas sikit la nk update lately ni.. xpa, saya akan cuba update selalu lepas ni.. hehehe

erie said...

update la..xsabar nk bace nie..
dah bnyak bace yg same nie..huhux..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards