• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Gelang Patah and Desaru..

Diam tak diam dah sebulan dah duduk kat Senai ni. Dan cuma tinggal beberapa minggu saja saki baki masa di sini. Seronok? Takdalah seronok mana tapi best. Sebab apa best, sebab kat sini kehidupan banyak dengan kawan-kawan tapi apa yang paling tension ialah bila kena handle project pastu paperwork asyik kena reject. Tu biasalah kan?

Dalam tempoh seminggu ni, aku pun menjadi mangsa situasi jugak. Bukannya situasi apa. Mangsa kepada situasi yang amat sibuk. Boleh dikatakan hampir setiap malam aku akan tidur pukul 2 atau 3 pagi. Betul, takda tipu. Tiap-tiap minggu akan ada modul baru. Dan setiap modul baru tu akan ada tugasan yang berbeza dan deadline adalah sangat singkat. Nak tak nak terpaksa korbankan waktu tidur.

Dan kesannya? Seriusly mata aku dah bengkak. Eye bag tak yah cakap. Dan lately ni sebab tak cukup tidur emosi aku pun turut tak berapa stabil jugak. Erk. Tapi gua pandailah kawal beb. Cuma semalam sebab aku dah tak tahan gila, aku pegi luahkan kat sorang member ni. Memang lapang betullah bila dah lepaskan rasa marah. Bukanlah marah sangat pun sebenarnya, cuma aku kecil hati. Sebab apa? Sebab aku rasa, kerja yang aku dah bersusah payah buat, secara volunteer pulak tu, sedap-sedap orang komplen sesedap mulut Azwan Ali. Pot pet pot pet tak mau berhenti. At least cakap terima kasih aku dah tolong. Bukan nak ungkit aku buat kerja lebih ke apa, aku tak kisah kalau orang suruh buat kerja tapi janganlah kondem aku sesedap mulut. Gua pun ada hati dan perasaan beb! Kalau nak komplen pun cakap elok-elok lah kan? Plis lah. Macam takda manner.

Huuu.. Aku kesian betul kat blog ni. Tuan dia macam dah taknak ambil tahu pasal dia lagi dah. Sibuk je memanjang. Apa nak buat, work comes first. Kan? Seperti biasa, sebelum menutup entry blog aku akan menayangkan gambar dalam sekeping dua untuk reader semua.


p/s: macam poyo kan?




Nilah kawan yang selalu kongsi suka duka sama-sama sepanjang kat Senai. Thanx a lot Mye. LALALALA..

Esok saya akan buat community service di Gelang Patah dan Isnin akan pergi ke Desaru untuk team building.. Yeah!

Babai..


5 comments:

azizan4444 said...

mcm kejap je sbln ye.hehe..bez jln2 smbil keje..ngee

nurulshima said...

senai? bestnye,bleh dengar kapal terbang lalu kan kan..

cacen86 said...

wah...cian dier....tp...gmbr tuh mcm ceria jer...:)tk nmpk pon macam kamu stress...go go girl...:)

Tihara said...

semakin matang nampaknye..tulisan pun dah tk gila2 mcm dulu..pas ni dh jd exec. tak gitu ain..kim salam kat maizura tu..same name..jage diri baik2..Ingat Tuhan selalu..

my name is Ain said...

zizan


aah, kejap betol masa berlalu..skrg dah tinggal beberapa minggu jek..

ronnie

hehe..xde la selalu dgr kapal terbang..tp mmg dekat dgn lapangan terbang senai..skrg airport tu tgh renovate..huhu

cacen

hehe..penat mcm mana pun, senyum kena selalu..hehe..


kak tihara

huhu..maybe sebab penat kot kak..tu yg xsmpt nk wa entry gila2 tuh

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards