• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Good Night Kiss

Selamat malam semua ( waktu menaip ni malam, jadi mestilah selamat malam kan).
Mulanya nak update esok. Maklumlah esok kan ahad, ahad maksudnya cuti. Tapi member ni suruh tunggu pulak kat opis, so kenalah menunggu.Jadi ada masa sikit, update lah sikit kasi panas. Kesian yang menunggu berita, sampai naik jemu masuk blog ni sunyi sepi takda benda cerita. Balik-balik cerita kawen kakak dia,pastu cerita dia batuk tak baik-baik. Huuu.

Tapi hari ni memang tak nak cerita pasal tu semua.Sebab dah ada banyak cerita dah sekarang. Batuk dan demam dah baik. Tapi keadaan suara saya telah berubah. Tak lunak macam dulu lagi. Cehhh. Padahal dari dulu memang tak merdu pun. Cuma perasan je lebih.

Tak berniat pun nak update panjang lebar. Cuma nak biarkan blog ni berisi cerita sikit je. Ada masa nanti update la lagi kan? Sejak duduk di Senai ni, kehidupan memang sibuk. Takda lagi tidur malam pada jam 1030 atau lepak-lepak tengok tv sampai kul 12. Kalau tak tidur kul 2atau 3 pagi, memang tak sah. Bawah mata ni pun dah naik lebam tak yang cakap. Pipi pun tembam jugak, tak nak komen banyak. Sebab kat sini makan enam kali sehari. Huu. Menggalakkan pengumpulan lemak betul. Nasib tiap-tiap petang ada aktiviti sukan. At least, stamina takdalah menurun. And minggu depan ada lawan bola tampar. Hopefully tangan tak bengkak macam hari tu. Teseliuh sana, teseliuh sini. Bengkak sana, bengkak sini.

Sebelum entry ni ditamatkan secara tiba-tiba, nak tunjuk lah sikit gambar kan. Huu.



Ini adalah classmate saya untuk modul english for business life. Dan yang ditengah-tengah itu adalah trainer kami. Huuu.

Okay,till then.
Selamat malam.
Flying kiss sikit.




9 comments:

azizan4444 said...

selamat berjuang.hooo

-- [ 4nkEl r4p ] -- said...

wah dapat kiss lak kat last entri ni..terharu ankel rap..

paan said...

xde peluang la nak menang af kalo dah xlunak lagi..memang skang dah banyak citer..ngan astro lagi.xlarat nak tgk.

.:kiwi-buLan:. said...

uuu..kish3..ahakz!

my name is Ain said...

Azizan

huu..thanx!

rap

huuu..limited edition tu..
bkn selalu dpt..haha

paan

huuu..ish, xde la smpai nk masuk af..suare cm katak lg nk masuk kontes2 cm tu..haha

kiwi

erk..huuu

aduka said...

tgkap flying kiss ngn tangan..
hahaha..
=P

nurulshima said...

sexy la tu suarenye

nurulshima said...

sexyla tu suarenye

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg mkn kenduri kat blog gua.Folo baca doa skali pun takpa..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards