• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

takda tajuk

Mulai hari ni, kena lebih berhati-hati sikit bila nak mengupdate blog. Sebab apa, sebab setiap apa yang saya tulis akan dibaca oleh ramai orang termasuk juga kawan-kawan di Senai yang tak percaya saya boleh menulis sebegini. HAHAHA. Kenapa tak percaya?

Tengok dari segi fizikal, memang orang akan cakap perwatakan aku gila-gila. Korang pahamlah kan macam mana. Kalau aku betul-betul gila mesti aku dah kat Tampoi sekarang ni. Tapi hakikatnya aku adalah seorang yang berbeza dari apa yang korang perhatikan dari luar sebenarnya. Eceh, konon lah.

Hari ni aku tak berniat nak berceloteh panjang berjela, sebab kepala dah tepu sangat. Tak tau dah camne nak kasi tajam. Bila dah lama tinggalkan blog macam nilah jawabnya. Sekali dah senyap akan jadi senyap terus. Yang menunggu akan jadi seksa. Tak tau lah betul ke terseksa.




Sebelum entry ni dihabiskan dengan sia-sia, boleh tak tolong pinjamkan buah fikiran korang sekejap dekat aku? Bila nak update blog, asyiklah takda idea memanjang. Tak pun korang kasi idea, ape yang patut aku tulis sebenarnya.Kan?

Gambar kat atas tu tolong lah describe kan apa maksud dia. Siapa dapat jawab dengan betul,nanti aku belanja.




10 comments:

PutraRocker said...

kau sdg berpikir tentang cintan2 eh..??hahah

itulah hal kalu dah lame x update blog..

kalu da dtg idea kau tu cpt2 update..wakakak

my name is Ain said...

putrarocker

huuu..pandailah kau ni..
ada pakai ilmu ek?
hahaha...

anak laut said...

salam..bukan kwan2 anda di senai je yg baca blog awak..saya kat seremban pun baca juga..:))

blog anda best..!

DilOt said...

yg dilot nmpk LOVE..apakah maksudnye itu..adakah sedang dilamun cinta...jeng jeng jeng..

mmg ar ain..idea nak tulis mmg kdg2 tepu nk mati....

pn-iena said...

Ain? cinta? Huhuhu ada apa dengan ain..eh! ada apa dengan cinta ain? leh ke tajuk tu... lalalalaaa

Encik Azizan said...

cinta la plk..hoooo..

my name is Ain said...

anak laut,

hehe...ye ke? thanx sudi baca repekan sy..
=D

my name is Ain said...

dilot,

huuu..xtau la dilamun cinta ke tak..
tapi sedang memikirkan untuk melamun cinta..
kah3...
belit-belit dah ayat

my name is Ain said...

pn iena,

huuuu...=P

my name is Ain said...

Azizan,

blog ni mcm2...
semua ada..
carca merba..
haha

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards