• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

No Entry

Salam bulan Februari buat semua readers. Lama saya menyepi. Seperti biasa, tahap nafsu saya terhadap blog semakin berkurang. Saya tak mahu beri alasan sebab saya sibuk atau apa. Tapi ketahuilah hakikatnya bahawa saya semakin malas meng'update' blog.

So, faham-fahamlah. Kalau saya dah kata malas, maknanya entri kali ni hanya beberapa perenggan saja.

Hujung minggu ni saya kena attend satu wedding kawan. Pening kepala, tak tau nak pergi macam mana. Dah la jauh pulak tu. Ahhh..

Btw, Selamat Pengantin Baru kepada kawan saya, Dayah dan juga Alif. Semoga perkahwinan kekal hingga ke akhir hayat dan bahagia hendak-Nya.

babai.~






3 comments:

aduka said...

amalkan malas slalu..haha :-P

Fakir Andalusia said...

short sungguh update.
naper dah hilang nafsu pada belog?
try la ubah design, ubah gaya penulisan.
kadang-kadang pembaharuan tu membawa 1 semangat baru.
mungkin akan lebih bernafsu.

my name is Ain said...

aduka

haha..malas bermalasan..


Fakir Andalusia

huhu.. erm, bagus jugak idea.. nnt la eh.. hhe.. nk edit layout ni je.. mls nk tukar..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards