• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Farewell

Mula-mula nak letak gambar kasi kontroversi sikit. HEHE. Wanirani, silalah save gambar ni. Pastu rename : adik ipar dan suami. KAHKAHKAH. Lawak lah kau, tapi seriusly, kalau kau nak jadi kakak ipar aku, aku pergi cakap kat abang aku. Kot-kot dia nak beristerikan seorang dokter. HEHE. (Ini hanya komen-komen di Facebook .)

Back to the main point.
People.
Seriously this is my last, very last entry for now.
Tapi, janjilah, pasti akan ada update di masa terluang. Mungkin akan cuba mencuri line kat sana nanti. Pandai-pandailah nak hidup kan. HAHA. Hari ni cuba tunjuk gembira sikit walaupun dalam hati sebenarnya sedih la jugak. Jadi, janganlah cuba cakap, " Ain, jangan sedih." Nanti tak pasal-pasal aku nangis. HUHU.

Luckily, boss akan membuat farewell party untuk saya. Ceh, jangan jealous. Free mcD for lunch. Happy sangat. Sampaikan terlupa nak belikan gift untuk bos. Tapi takpa, boss tetap di hati. HAHAHA.

Di sini ada sedikit penjelasan mengenai pemergian saya.

  • Saya bukannya mahu mendelete blog ke apa, cuma perlu pergi untuk sementara waktu sahaja. Bukan selama-lamanya. Mungkin 2 bulan, 3 bulan, 4 bulan. Siapa tahu. Tapi dalam tempoh tertentu, ada masa, saya pasti akan update blog ni dengan cerita-cerita terkini. Ceh! Macam ada orang nak amek tahu jek.
  • Tempoh saya berkursus adalah selama 2 bulan setengah dan dalam tempoh itu, jadual adalah sangat padat dari pagi hingga malam. Cula hari Sabtu dan Ahad sahaja yang free. Itu pun tengok jadual, kadang-kadang ada aktiviti.
  • Selepas tempoh 2 bulan setengah tu, saya akan pergi job training. Dan dalam tempoh itu, mungkin saya mempunyai lebih masa terluang. Broadband dah dalam tangan sekarang nih. Insya-Allah tak lama lagi dapatlah. Tunggu duit jatuh ke riba. HUHU
  • Dalam tempoh itu, saya akan berada di sekitar kawasan Johor Bahru, secara spesifik di Senai. Kerjanya amat mudah : Mengira berapakah kapal terbang yang mendarat di Lapangan Terbang Senai setiap 5 jam sehari.
Harap-harap readers saya janganlah lari. Tak kiralah yang setia mengikuti, yang membaca secara senyap, yang membaca secara terpekik terlolong sebab gembira sangat baca blog ni. Dan tak lupa juga yang membaca sambil baring-baring lepas tu senyum-seyum depan pc sorang-sorang. HEHE. Tanpa anda semua, blog ni tak jadi apa pun.

Saya harap, anda sabar menanti (ceh, korang tunggu ke?) entry di masa akan datang. Dan insya-Allah saya janji akan update blog ini di masa terluang, siap dengan gambar pakwe baru sekali. HAHAHA. Berani la sangat aku nak buat macam tu.

Dan yang pastinya, saya tidak pergi seorang. Ada jugak kawan blogger yang juga merupakan kawan sekolah yang akan turut sama pergi. Siapa dia? Ini budaknya. HEHEHE.

And, last but not least.
Good bye to all my dearest and beloved followers and readers.



Season in the sun - Westlife.mp3 -


13 comments:

Ynn. said...

take care ain syggg, mesti rinduuuu nanti haih ynn pn myb leps msuk unisel balik dh jrg on9 hihi sebb last sem dh waktu tu =.=

ije said...

lucnch free tu!~ =)

DilOt said...

tc ye ain..de mase jgn lupe untuk hupdate cerite dr kamu ye...

lunch free..best tu..hekhekhek...

aduka said...

ececeeee.. dan dan je letak lagu season in the sun
=P

ubey said...

huuu. windunyeee... free2 call la ai. hahahaha

my name is Ain said...

Ynn

yeke?huhu..terputuslah hubungan lepas nih..ceh..gonna miss u too bebeh..

ije

ye, lunch free..huu..best2..nak?

Dilot

insya-Allah, sibuk macam mana pun,still akan cuba update jugak..hehe..

aduka

haha..biase la..kasi poyo sikit..
tak poyo tak best..

Ubey

huu..ok..u jgn la pulak tukar phone number..nnt i cubit u kalau i call u tak dapat..HAHA..

stormz said...

ain, mye pn pg skali dgn ko ke?
slamat bkursus..

my name is Ain said...

Ilya

aah..dia g ngan aku..
huhu..thanx..

pn-iena said...

Ahah....moga segala urusan berjalan dengan lancar..amin..take care

wanirani said...

pergi berkursus ke..aku ingat ko g perang ke mane ke..huhu~~

trime kasih laa ye kerna mglamerkan name aku di blog ko ini. soalan ko itu.. kalo ko ok nak panggil aku kak wani, aku no hal.. hehehe :P

RieNa said...

ain, jg diri ya!!!
nanti mesti rindu nak baca celoteh ain lg...

-- [r][4][p][t][o][R] -- said...

ala kamu kira kapal terbang kat senai jer.macam ankel ni kena summary bape byk kapal terbang yang melalui airspace kita setiap hari..
lagi manyak..tapi nasib baik tu bukan main duty ankel rap..

Wai said...

wah! senai! dekat ngan tempat aku nih! bole la aku nak sibuk2 kat tempat keje ko kan....

ain, kat senai kan bnyk cyber cafe, apa lak nak sedey2 x on9????

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards