• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Demam rindu pada blog sendiri

Assalamualaikum semua..

Sihat tak? Pergh,rindu betul dengan blog sendiri. Hari ni baru dapat lepaskan rindu. Semua berjalan dengan lancar.Baik-baik aje. Cuma dalam masa seminggu ni, macam-macam dah berlaku pada diri sendiri. Salah satu nya demam dan batuk yang boleh dikatakan agak teruk jugak la. Lepastu, jumaat lepas buat akrobatik depan pintu toilet, jatuh dengan ayu sekali meninggalkan love bite di bahagian lutut dan sedikit kesan gigitan di ibu jari kaki. KAHKAHKAH. Gelak la gelak. Serius memang sakit gila masa jatuh tu. Nasib dah nak balik time tu. Kalau tak, tak tau nak cakap apa.

Maaf lah, saya masih belum sempat menjenguk blog semua.Ni pun ambil masa sikit nak update blog.Tak dalah readers lari terus kan. Tunggu berita dari ain yang tak muncul-muncul, yang keluar berita Micheal Jackson meninggal pulak. HUHU. Lepas ni,mungkin saya ada sedikit masa untuk update blog seperti biasa. Dan juga ber'ym'. Apasal akuonline takdeorang buzz pun. Takda orang rindu eh? HAHA.

Dah lama tak mengarang-ngarang cerita ni,otak jadi sedikit tumpul. Ambil masa juga nak kasi tajam. Maklumlah kat sini cakap english memanjang. HAHA. Err, seriously, i'm very confident right now to talk in front of a lot of people. HAHA. (Jangan percaya sangat)

Cukup setakat ni dulu buat masa ni,banyak benda nak buat. Will update later. Err,terubatlah sikit rindu. Babai semua.







10 comments:

zulfitry.com said...

actually when we update blog..we feel like we had enjoyed our life and sharing something with the others...

yeah..im agree when we want to update blog.sometimes we do not have idea in order to make our posting interesting..

waalaikumussalam..

Regard..
Zulfitry(dot)com

Adney said...

Huhuhu.. nape sebelum ni busy ke? Busy ape? hehe

azizan4444 said...

saya sihat je...kesian demam.hahaaa...reader da dtg ni, kiki

missy suzi said...

ayt nk dramatik..lempang..
maut!!haha.cmne pertapaan anda?
harte karun aku ade?ahaks

Cik Mira said...

ya ya kalo lame tak updated blog rase mcm er mcm mcm tak terkata lah :P

DilOt said...

betul2...kalo kite de update...tentu je de readers yg akan bace..sbb dilot pun akan bace..hehe...

my name is Ain said...

semua reader kesayangan
eceh,ayat tak bleh bla..

sori sangat..masa saya sangatlah suntuk..dalam jangka masa terdekat, kemudahan wifi akan diberikan tidak lama lagi..huuu..
later, boleh update macam biasa and baca blog korang semua..

hidup kat senai ni mmg menyihatkan..erk?! dalam erti kata lain, menambah berat badanlah senang cakap..wait for my next entry yaa..huu..till then..

chekdenoor said...

Salam kenal,

chekdee selalu menganggap blog adalah open diari..... orang tua seperti chekdee terpaksa memaksa diri menulis walaupun pada setiap masa...penulisan adalah berkitar tentang cerita diri sendiri ...tetapi...oklah..buat permulaan untuk belajar mengaktifkan otak agar cerdas dan lambat kena penyakit lupa.

Untuk menceriakan blog...sesekali bergini....singgah disana-sini mencari teman-teman... sambil menambah pengalaman dan meluaskan bahan bacaan ...kita disini berkongsi cerita.......

pZah said...

ganaz gak penangan demam rindu ko ni..

rindu blog lak tu..haha

- - [ 4nkEl r4p ] - - said...

ankel rap kembali menerjah blog yang sentiasa diupdate tanpa sedikit rasa boring..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards