• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Hujung Minggu

Sebenarnya saya tak berniat nak update. Tapi tiba-tiba tangan gatal pergi klik dekat new post punya button. Maka terhasil lah entry ni.

Baru pulang setelah berpusu-pusu berebut perfume Paris Hilton tadi. Takdalah berebut sebenarnya tapi part yang berpusu-pusu tu betul sekali. Tapi malang, SOLD OUT again and again.Hampa. Yang for men punya adalah. Tapi saya tak beli. Saya hush-hush rush sebab kalau boleh mau pulang cepat. Sebab saya tak suka dengan keadaan yang terlalu crowd. Ramai orang kena himpit sana himpit sini. Pastu nanti ada orang ambil kesempatan raba sana raba sini. Seluk sana seluk sini. Seluk bag lah ok.

Minggu lepas wasn't that bad seperti yang saya sangka. Segalanya berjalan lancar dan saya rasa tahap keyakinan saya telah meningkat kepada tahap yang seterusnya. Naik satu tangga sajalah. Dan satu lagi harapan saya, mudah-mudahan doa saya dimakbulkan.

Dan saya amat berharap,satu keajaiban akan berlaku dalam masa terdekat ni. Tak kiralah dalam aspek apa. Kalau boleh dari segala segi. Sebab saya dapat merasakan ada satu perubahan yang telah berlaku dalam diri saya which is i do not know apakah dia. Tapi dapat rasa.

Kaki penat. Otak pun penat. Tapi hati gembira sebab dapat beli apa yang dihajati. Cuma terkilan tak dapat jumpa Azni yang ada dekat KL sekarang. Tak palah, KL wait for me next month. Tinggalkan anda terapung-apung di sini dengan persoalan di bawah.

Kaum lelaki seharusnya menghormati kaum wanita seperti mana kaum wanita menghormati lelaki. Keadaan sekarang sukar nak diperkatakan. Banyak sangat kes-kes yang tak berapa sedap didengar. Macam bapak cabul anak sendiri. Macam-macam lagi lah. Ini salah satu tanda lelaki tidak menghormati wanita. Pandangan anda bagaimana?




6 comments:

ije said...

ayah cabul anak mungkin sebab isteri dah x cantik. anak lagi cantik. it may be one of thousands reasons. =)

my name is Ain said...

Ije

kalau mcm tu, lepas ni semua isteri akan berdoa supaya anak diorg xcantik.. huhu.. takot anak jd mangsa pulak.. ngeh3

DilOt said...

bahaya tu...

jangan pasni kes buang bayi lg jadi..sbb takut anak lg cantik bile dh besar nnt

my name is Ain said...

Dilot

huu..aah, betulla dilot..susah jugak..

Nine said...

hmm nine pun tak suka tempat2 yg crowd sgt..tapi laki takpe takde sapa nak raba...hehe..

Owh beli perfume mahal ek..PH tapi sold out..

Ain suka MAC tak ? banyak pompuan suka..best kan ?

my name is Ain said...

Nine

melampau la kalau laki2 pun kena raba.. kalau ade org raba pun maybe gf die kot..haha

time sale mcm ni la nk beli perfume mahal..slalu beli Bodyshop jek..xberapa mampu lagi nak beli yg branded2 ni..hehe..xpe, next month diorg ckp ade kt Shah Alam lak.. leh pegi..

MAC? xpena try..best ek? huhu..kalo da ramai suka xnk la.. ain nk yg rare sikit..baru ade kelainan..haha..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards