• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Sorry lah Kuala Lumpur

Saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada pembaca baru blog ni. Err, untuk pengetahuan anda, penulis blog ni bukanlah seorang celebrity blogger ataupun mana-mana celebrity. Penulis hanya manusia biasa, yang kurang pengetahuan, serba kekurangan, dan yang pastinya blog ni sebenarnya tak berfaedah pun. Popular jauh sekali. Best? Tak tercapai akalku.

Tapi apa-apa pun, saya nak ucap terima kasih lagi sekalilah sebab sudi luang masa kat sini. Dah macam sesi terima award pulak kan.

Sebenarnya sejak bulan lepas saya sudah berniat untuk pergi ke KL pada hujung minggu ni. Antara sebabnya adalah untuk bertemu kakak saya yang baru pindah rumah dan bertemu kawan semasa di Senai yang dah rindu-rinduan dah lama tak jumpa. Awak, kita pun rindu jugak kat awak. Malam-malam telefon ngadu-ngadu sambil nyanyi-nyanyi kat telefon. Kesian betul dia. Nasib dia perempuan. Kalau lelaki, saya cakap dekat dia suruh cari awek sorang.

Malangnya, saya terpaksa batalkan hasrat tersebut. Sebab sesuatu yang menarik menanti saya iaitu Jualan Gudang Metrojaya. HAHA. Sanggup tu lupakan niat semata-mata nak cari office attire. So sorry babe, kita janji raya haji nanti kita pergi rumah awak. Janji awak masak sedap-sedap la. Kalau awak tak nak masak, kita boleh tolong masakkan. Heee.

So, sesiapa yang berada di JB, jom pakat ramai-ramai pergi Persada Johor Bahru mulai esok, 5 Nov sampai 8 Nov ni. Dan jangan lupa bawak duet yang mencukupi. Kalau tak nanti anda akan menggigit jari.

footnote1 : Nak bincang pasal apa pulak lepas ni? Tolong bagi cadangan sikit nak buat enrty pasal apa. Time kasih.
footnote2 : 30 hari mencari cinta



4 comments:

Encik Azizan said...

jauh la jb..heheeh..klu kb dkt..bunyi cm da same..wakaka

Nur Adibah said...

Ain, rindunye kat JB. Tak best dok KL. Huhu..

Nine said...

lama Nine tak turun Kl...adik Nine ada sana tapi kat Gombak...stadi sana...

Have Fun selalu kat sana yer Ain :]]

Nanti Nine gi sana leh tengok wayang sama2 hehe..

my name is Ain said...

Azizan

j dengan k kan sebelah je..huu

Diba

huhu..yeke? siannye.. Najib kan da dpt keje kan? kau xmntk skali ke? JB pn xbest sbnrnye.. rmh jugak yg best..haha

Nine

ye ke? hehe, xpe..nnt ada masa leh la pegi..

Erk, boleh..tapi make sure awek Nine x jeles la.. haha, kang ade lak orang kena pujuk memujuk.. part tu ain xnk masuk campur..keke

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards