• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Haiippp!!!

Semenjak dua menjak ni, kasih sayang terhadap blog sudah semakin pudar. Tiada lagi perasaan cinta yang mendalam, ketagih yang teramat sangat, rindu separuh mati, ghairah yang teramat. Takda. Semuanya lesap dalam sekelip mata saja. Kasih sayang telah bertukar arah. Hanya empunya diri saja yang tahu, apakah puncanya. Dan, jalan penyelesaian telah pun difikirkan. Mungkin akan digantung tidak bertali, atau dicerai waimah talak 10 sekalipun.

Menghidap penyakit gastrik yang boleh dikatakan tidaklah berapa kronik membuatkan blog ini terabai selama satu hari setengah. Itu baru kena gastrik. Cuba bayangkan kalau menghidap penyakit lain. Mungkin dibaikan dan ditinggalkan dengan lebih lama. Dah katapun perasaan sayang sudah beralih- arahkan, jadi apa yang perlu dikisahkan sangat. Kadang-kadang sampai naik menyampah tengok blog sendiri sebab macam dah takda orang nak baca. Balik-balik cerita syok sendiri yang memang syoklah senang cakap. Orang lain baca pun, naik berbulu kat mata tu.

Sambunglah baca kalau nak.

Semalam hanya mampu meng'approve' komen dari kawan-kawan. Dan membalas secara pukal. Beberapa kali entry di taip tapi takda satu pun yang dipublish. Sindrom perempuan berumur 22 tahun nak bertukar 23 tahun . Hormon sedang mengalami perubahan. Banyak la kau punya hormon semua, dah mood kau yang takda kau nak salahkan hormon pulak. Tapi, tang hormon tu ada jugak betulnya. Bulan sabit dah nak bertukar jadi bulan penuh. Biasa lah.

Bosan kan. Kesian korang baca entry yang takda kualiti langsung ni. Jangan marah aku, marah perut ni. Perut punya pasal, blog jadi mangsa. Nak pergi rotan perut kejap. Degil sangat tak nak dengar kata.

Haiiipppp!!!!Biasa dia.


**kakak aku sekarang dah pandai nak jadi ejen cari jodoh untuk aku pulak. Makin bertambah la sakit perut ni.

6 comments:

saya@ateh said...

Salam, ada masa kita memang akan rasa mcm 2.. lepas 2 ok balik. hmm.. jage diri, jage makan.
owh.. klu dah ada ejen pencarik jodoh baik larik cepat2 klu x sedia lagi

paan said...

kesian perut...kesian blog..hai la nasib.hahaha

saydino said...

hahaha
sian kau.
aku slalu baca
tp mls je nak comment2.
weh,
takde comment tak bermaksud takde org baca ok??
keep on writing.

wanirani said...

kakak ko itu...sunggoh klakar. huhu~ relax r kak...kitorg baru 23...hahahah~

ain, kalo kakak ko bjaye carikan utk ko, cakap kat die..aku nak next!!

DilOt said...

ejen cr jodoh...waaa..kene ati2 ni..

my name is Ain said...

ateh
haha, smpai bila2 pun xbersedia..tp smpai bila kn? mgkn patut redha dgn calon yg keluarga dh carikan..

paan
kesian empunya blog..kesian reader..

sayda
huhu..xpe, aku xmengharap pun sgt pd komen tu..mcm kau ckp, xde komen xbermaksud xde org bace..sbb aku pn kdg2 drop blog org, xde komen gak..hehe

wanirani
hahaha..seram seh aku..pndai2 jek die cr2 kn org utk aku..

kau nak next? bak sini no phone..haha

dilot
hehe..
nice to see nice to hold.
once broken consider sold..
eh eh ape pulak ni, merepek pulak..hehe
ye ye mmg kena hati2..
beware

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards