• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Anugerah Blogger Popular (ABP)

Hari ni idea belum singgah lagi di kepala. Jadi, mutu keunggulan kualiti entry akan sedikit down, serta bahasa pasar akan bersepah-sepah secara berleluasa. Sejak dua menjak ni, memang ramai rakan blog yang sibuk memberikan award dan tag. Masing-masing dengan murah hatinya memberi tapi saya sekadar menerima sahaja. HUHU. Belum cukup kreatif la nak buat award sendiri. Kalau buka photoshop tu, mesti benda lain yang dibuat. Niat asal pasti takkan tercapai tanpa pelaksanaan.

Hari ni, membuat entri secara pukal dengan mengumpulkan segala award dari kawan-kawan yang sudi memberi. Sekali lagi diulangi, saya hanya menerima dengan hati terbuka. Terima kasih la banyak-banyak ya. Mungkin suatu masa dan tikanya nanti, saya akan pergi menempah medal ke apa, bikin gempak sikit. Post pada readers semua dengan rela hati. HAHAHA. NI contoh aja, jangan kau tuntut pulak.

Anugerah pertama iaitu Anugerah The Rockest Blog Ever, dengan mendapat undian sebanyak 0.00000006 juta telah dimenangi oleh....*drum roll please*


Cik Nurul Ain - Ini Sebuah Kisah

Terima kasih pada Kak Tiha sebab sudi memberi award ini kepada saya. Dah lama saya simpan, tak tampal-tampal lagi dalam blog. Orang memberi, kita kena hargai. Yang pasti, saya akan tetap menjadi blogger yang rock sampai bila-bila. Yeah yeah!!

Anugerah kedua ini akan disampaikan oleh SII, pemilik blog Sederhana Itu Indah. Anugerah Pengunjung Setia (Best Visitor) telah diberkan kepada ...*drum roll once again please*


Cik Nurul Ain - Ini Sebuah Kisah

Wau, saya memang betul-betul tak sangka akan mendapat award sebegini banyak dalam masa 1 tahun berblog. Mungkin dalam tempoh beberapa tahun lagi saya akan kalahkan award Siti Nurhaliza. Terima kasih semua. HUHU.

Dan, Anugerah Sama Tapi Tak Serupa yang akan disampaikan oleh pakcik dot pula, dimenangi oleh...*drum roll lagi la..*


Cik Nurul Ain - Ini Sebuah Kisah
Ya, tidak syak lagi. Blog kami serupa dari segi wajah, tapi kandungan serta isi emmang berlainan. Terima kasih banyak-banyak kepada pakcik dot sebab sudi memberikan award ini. Mungkin selepas ini, saya terpaksa memulangkan semual award ini kerana saya telah membina sebuah rumah baru yang pastinya tidak akan ada yang sama. HUHU.

Gedik binti mengada tak? Kau ingat ni Anugerah Blogger Popular (ABP) apa? Siap nak bagi ucapan dan kononnya dengan undian sekali. Orang berangan nak dapat award memang macam ni. Tak pernah merasa naik stage bagi award pada orang. Seingat saya dapat naik stage dapat anugerah pun masa kat matriks dulu, dapat Anugerah Pelajar Cemerlang. Oppss!

Setakat ini sahaja majlis penyampaian anugerah kita pada hari ini. Sesiapa yang ada bagi award tapi saya belum tampal, tolong bagi tahu ya. Kadang-kadang saya ni ada sedikit short-term memory lost. Yang dah tampal tu, janganlah mintak tampal lagi ya. Nanti orang ingat saya gila award pulak.

Majlis bersurai. Semua dikehendaki bangun sebagai tanda hormat kepada para pemenang.
Sila lempang laju-laju. Aku dah gila glamour sekarang.

Bajet popular la aku ni? Tak langsung!! HAHAHAHAHAHAHA
Boleh gelak sekarang.


7 comments:

ubey said...

haha. mane kontroversi? mane dania danielle pengsan? mane cik nurul ain yang berpakaian... opps

dotblogspotdotkom said...

tak payah la tukar template tu.....biar kan lah...

my name is Ain said...

Ubey
diana nelelele pengsan? ah, tak kuasa aku nk amek pic die..
pic aku berpakaian..sopan? selalu jek sopan..cume kau jek xnmpk...

pakcikdot
erk..merayu ke apa nih? huhu..
saje nk kasi skandal kn?
hohoh

DilOt said...

cik ain lum amik award dr dilot..sweet blog..amik ye..dgn nada pakse..

ubey said...

x. pic ko berpakaian vogue. dengan berlian keliling tekak~ gelang ape. itulah artis ku. kak ain

my name is Ain said...

Dilot
owh, ye ke? sori terlepas pndg..btw..thanx!!

Ubey
huhu..belian keliling tekak? dh mcm pengantin da tu..aku xde la se'vogue' itu..kalau x, mst mana2 dato' dh rembat aku..kah3..persn sunggoh..nnt aku kawen, pakai bju over2 cm artis, aku tnjk kt kau..haha..

a Q r a m said...

uyeh..ade ABP kat sini

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards