• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Free call for Maxis and Celcom users on 12th May .

Semakin nak menjadi dewasa ni, semakin mencurah-curah rezeki jatuh ke riba. Salah satunya, bos bagi kepercayaan lebih dengan menambah imbuhan pada gaji bulanan walaupun belum setahun berkhidmat. Pergh! Sayanglah bos!! Macam ni kena rajin selalu. Rajin buat kerja, rajin buat blog. Eh eh, mana ada buat blog. Rajin buat kerja on time dan siap before time. Rajin dari segala segilah, barulah dikatakan perfecto.

4 hari je lagi korang. Ingat tu. 4 hari lagi. Siap-siaplah apa yang patut. HAHAHA. Sepupu-sepupu aku semua dah komplot awal-awal tak nak ingat 12 Mei. Konon nak sibukkan dirilah. Dah la keluar hari tu aku belanja, patutnya korang yang belanja aku. Tapi takpa, mudah-mudahan aku murah rezeki selalu. Tak berkira sangat pun. 12 Mei ada apa? 12 Mei cuti umum la sayang.. Cuti umum sempena Hari Kelahiran Yang Comel Cik Nurul Ain Abd Karim. HUHU.

Ingatkan hari nak cuti blog. Mungkin ambil mc sampai 2-3 hari. Tapi macam tak sampai hati pulak. Makin terasa malas, makin banyak pulak entry kat sini. Nak buat macam mana, idea kalau dah terkeluar tak boleh disekat-sekat. Kalau tak, jawabnya tersekat terus sampai takda idea. Mau bersawang blog yang spider woman nih. Aik? Pesal spider woman pulak.

Sempena 12 Mei ni, maxis dah bagi green light supaya menggunakan sehabis baik talian telefon secara percuma tanpa bayaran untuk panggilan maxis ke maxis . Free of charge. Agak-agak call Singapore free tak? Nak call kakak. HAHA. Tapi, hanya untuk satu hari. Bagaimana pula dengan celcom? 1 minggu beb. 1 minggu. Digi? U-Mobile? XOXO? Apa lagi, takda nak bagi free calls kepada birthday girl ini kah? Kah? Kah? Kah?

Ingat tadi nak letak or promote sikit diorang punya logo ke apa. Tapi macam malas sebab bukan diorg bayar pun. HEHE

Kan rezeki namanya ni. Kan? Rezeki telefon. Tuah telefon pada free calls, tuah tuan punya telefon? Hang Tuah kot. HUHU. Umur janganlah tanya berapa. Sebab kalau korang tanya aku akan jawab sweet 17. OK! Dah. Sensitip.



**Ingin mendapatkan panggilan hangit dari saya pada 12 Mei? Tinggalakn no telefon di ruangan komen. Insya-Allah anda akan dihubungi oleh saya. Boleh ke?? Boleh boleh. Boleh blahhhh!**

HAHAHAHAHAHA




12 comments:

DilOt said...

"Umur janganlah tanya berapa.Sebab kalau korang tanya aku akan jawab sweet 17.."

haha..btl tu..ape pun tetap sweet 17...

Anonymous said...

no da di post..sile jgn segan utk kol..
muahaha

Encik Azizan said...

bg no ekor ley x?
huhu..

my name is Ain said...

Dilot
=)
sweet 17 sokmo!

Anonymous
erk..ok.. pos kt mane?
posmen ke? post mortem ke?
hahaha

Azizan
no ekor? dosa2..huhu

a Q r a m said...

Call lah aku.hemoh hemoh hemoh

my name is Ain said...

aQram
huu..sila tgglkn no telefon di kaunter no sebelas..time kasih!!

cIk JanNah said...

owh best gilas!
mmg dok bergayut la cik ain nieh nnti~
huuu
jgn meletop henpon tuh sdh

my name is Ain said...

Jannah
meletop xpe..boleh mntk presen henpon baru..haha..

satu rosak, lg 1 ade..huhu

Sweet Thinker said...

igt free utk satu mesia. rupanya utk bday gal. alalla. comel nye. malangnya den pki public phone je. boleh kol?

a.b geldofg said...

wah2 entry bbayar ye

my name is Ain said...

ST
haha..strategi utk menarik reader..biase la..

erm..boleh ke call public phone kt mesia ni cmyg kt dlm filem omputeh selalu buat?mcm x jek..

a.b
erm..manenya berbayar..diorg xda bg cek atau duet pn..huhu..sedey

bie sakay said...

huhuhu

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards