• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Temu Janji Buta

Sabtu Sabtu jugak. Blog tetap blog. Minggu ni memang enjoy betul sebab dapat keluar macam zaman muda-mudi dulu. Ceh, macam dah tua sangat je. Dapat keluar dengan sepupu-sepupu memang seronok betul lebih-lebih lagi kalau satu kepala. Memang kaw-kaw punya bestlah. Girls Day Out memang fun. Fun gila macam Home Funniest Video. Ok, tak kelakar. Jumaat dah cuti berblog, cukuplah sehari. Nak jugak update sikit kasi panas.

Bukan ke hari ni nak pergi blind date? Poyo betul la, kejap jadi kejap tak. Actually, memang jadi pun. Mungkin masa entry ni di publish, aku tengah enjoy gila dalam panggung wayang sambil gelak guling-guling tengok Jangan Tegur. Jangan Tegur tu cerita komidi eh? Pandai betul. Tak sabar nak tengok X-Men sebenarnya sampaikan rasa nak tidur je kat shopping complex tu. X-Men, wait for me!!!!! Here i come.

Jumaat shopping. DONE
Sabtu blind date. NEARLY DONE
Ahad tunang. Erk! UNDONE!
Tengah bayangkan ni, kalaulah pergi blind date macam dekat Korea tu, mesti best. Suruh pergi 10 juta kali pun sanggup. Tak sempat nak sangap, mesti pergi punya.

Kalaulah kan. Ini semua kalau.

Blind date oh blind date. Macam takda orang nak kat aku je sampai kena pergi blind date. Ish, ayat. Kontroversi betul. Memang kesian. Sedapkan hati orang, ikut je lah kata. Untung-untung dapat big shot. HAHAHAHA. Konfem aku minta kawen esok juga. Yang ni, memang bukan aku. Jadi tak payah percaya sangat.

Pengalaman blind date?

Entah yek. Tengah date ni, macam mana nak tau rasanya. Mungkin best. Mungkin tak. Tunggu lusa la, confirm update punya. Tu pun kalau nak cerita la. HUHUHU. Sesekali kedekut takda salah kan?

Nak jugak tahu? Erm...Kejap tengah loading ni.

Lambat sangat. Nantilah.

HAHAHAHAHAHA

Okeh, bersurai. Pergi kemas rumah sana. Kesian mak buat kerja sorang-sorang. Tak pun tolong kucing ni tangkap rama-rama. Kesian dia.



*sempena birthday aku yang tak lama lagi ni, ada tak yang nak nyanyikan lagu Selamat Ulang Tahun Sayang? @__@ *mata cute la konon*




7 comments:

-- [r][4][p][t][o][R] -- said...

blind date...
macam interesting.rap dulu pun ada gak camtu..kerja kat kuantan blind date kat key ell.last2 couple tp tak ada jodoh..skang ni rap dah pun bertunang.. ngan ex classmate lak tu..huhuhu leh percaya ke ngan blind date nih?? byk risiko kalau jatuh cinta..

Anonymous said...

"hahahah...kelakor..."

a.b geldofg said...

ko nak hadiah apa?

saya@ateh said...

aah.. best klu blind date mcm citer korea..
selamat bertemujanji. Cik ain, imran ajmain sudi nyanyikan..

paan said...

blind date ?? wujud lagi ek ?? dulu masa zaman mirc popular,popular la kot blind date nie.hehe.

jgn lupa kongsikan pengalaman nanti.

DilOt said...

oo..nak blind date rupenye..nak jauh2 lak tu..demand btl..hehe...

my name is Ain said...

raptor
berhati-hati itu penting..
erm, semoga anda bahagia selalu..

anon
"kelakor??ape yg kelakor nye?"

a.b
aku tak pandai mintak..apa yg org bagi aku terima..huhu

ateh
dah tnye abg imran ajmain, tp dia busy time tu..huh

paan
wujud lagi lah kot..cm zaman dulu2

dilot
huhu..malu *blushing*

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards