• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

hip hip hooray!!

Wooo..Wooo..Apa ni buat entry sedih-sedih sampai meleleh air mata jantan? (air mata ada jantina kah?) Apa nak di malukan, ye tak? Semalam saya peluk cium peluk cium peluk cium peluk cium mak sampai dia rimas. HAHAHA. Tipulah. Tapi yang peluk cium tu memang adalah, takdalah sampai rimas. Saya happy sangat sebab saya orang pertama yang wish emak Selamat Hari Ibu. Terharu sangat sebab mak cakap " Terima kasih sebab selalu gembirakan emak masa emak sedih" Emak nak cakap yang anak dia ni berciri pelawak tahap antarabangsakah? Kalah Saiful Apek dan Nabil Raja Lawak itu? Tidak. OMG!. Next year boleh apply Raja Lawak 4.

Tak mau la cerita sedih-sedih lagi, nanti seri muka hilang. Mari kita happy, gembira , hip hip hooray. Selawat banyak-banyak.


Nak merasai kenikmatan hidup sebagai wanita 22 tahun buat kali terakhir nih. Berdebar-debar dalam hati ni. Serius. Macam menunggu rombongan merisik ke rumah. Cehhh.

Fullstop.
Kan nak merasai kenikmatan terakhir sebagai wanita 22 tahun.
Stop blogging.


8 comments:

Ynn. said...

kah kah kah comelnyeeee, ynn pn kishh my mom smpai dia kata hoi ckup lh kah kah kah mak sngat sporting smpai rasa nk cium berkali tak da henti kan?

Rashid said...

salam..
ermm nak tumpang gembira juga kat sini..
lama tak sebut hip hip hooray tu.. terasa kekok pula.. hehe

saya@ateh said...

waah.. eppy becoming birthday!

ije said...

erkk. stop blogging?

-- [r][4][p][t][o][R] -- said...

dah tua setahun la tu kan...

my name is Ain said...

Ynn
ha'ah..rs cm nak kunyah2 jek mcm chewing gum..comel betol..huhu

Rashid
hip..hip..hooray..hehe

ateh
thanx ateh!! =)

ije
erk..xkot..haha

raptor
tua setaun ek? bukan muda ke? haha..
pompuan ni asik perasan mude jek..nyampah betol

ubey said...

haha. ko tau x ape tu air mata jantan? menangis tapi tidak sedih.

my name is Ain said...

Ubey
hahaha..tu namanya nagis tipu..buat2 mntk simpati..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards