• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Mari Meneka..

Hari ini, mari kita bergembira sedikit menghilangkan kegusaran di hati. Janganlah tanya kenapa, sebab perasaan takut ni macam perasaan ingin berjumpa bakal mak mentua buat kali pertama. Aik? Cakap macam penah jek. HAHA.

Untuk hari ini saja, blog ini telah mendapat hit berkaitan kisah lucah sebanyak lima (5) kali. Lima kali bukan satu kali atau dua kali. Err. Lucah sangat ke blog ni? Nak kata saya letak gambar sendiri memakai baju jarang berwarna merah macam hantu kebaya merah ke apa, takdalah pulak. Bertudung litup lagi. HAHA. Ni mesti gara-gara entry panggilan lucah yang saya penah buat dulu.. Scary woo..scary..Tak yah cite ahh, nak muntah. Nak tau gak, pegi la explore blog ni. Mesti jumpa punya. Kalau nak lah.

Em, saya rasa saya sudah membuat keputusan untuk meletakkan iklan diruang tepi untuk gay boy yang ingin mengiklankan dirinya. KAHKAHKAH. Ok, tak sopan sungguh anak dara ni. Takda, diorang ni memang gila la. Cari entah apa-apa ntah. Balik-balik cerita lucah, cerita gay. Ingat aku ni emak ayam ke nak provide cerita-cerita porn, jual anak ayam kat blog? Jual gay, jual ayam. Jual ayam goreng boleh la. Sape nak ayam goreng black pepper? Ah, silalah tinggalkan pesanan. HAHA. Mak ayam cyber. Wooo..Hebat tu. Takda maknanya aku nak buat benda-benda macam tu. Tak pasal-pasal kena tangkap. Sia-sia je belajar tinggi-tinggi sampai dapat degree tapi menghabiskan masa dalam lokap. Erk!

Lately ni saya memang sibuk sikit dengan hal-hal peribadi, hal-hal kerja, hal-hal duniawi, hal-hal akhirat. Jadi, memang tidak berkesempatan menjenguk blog kawan-kawan. HEHE. Lepas update pun, saya akan tutup blog. Esoknya baru buka semula. Aktiviti membalas komen pun sekali sehari. Huuu. Sibuk bebenar la kononnya. Jangan bimbang, jangan gusar, bila saya free, blog semua orang akan saya terkam. HAHAHA.

Esok lagilah sibuk. Saya tidak akan meng'online'kan diri. Tidak akan blog. Tidak akan main game di Facebook, tidak akan main kenyit-kenyit mata, semua benda tidak akan dibuat melainkan pergi mengembara ke Johor Bahru. Best? Banyak la best. Perot rasa macam nak pecah dah ni. Tapi takpa, tunggu dan lihat apa kesudahannya. Yang pasti, saya tidak pergi secara seorang pada esok hari. Pergi bertiga. Bersama emak dan... dan. Ah, tekalah sendiri. HAHA


Saspen kan? Saspen la sangat. HAHAHA. Alamak, gambar cartoon tu seksi la pulak. Sori eh. HEHE

Sapa dapat teka dengan betul, dapat hadiah. So, apa tunggu lagi.


2 comments:

Ynn. said...

belog best kah kah kah ;p nak teka apa ini? apa nak teka ini? kah kah kah

my name is Ain said...

Ynn
Err..belog best??haha, jauh la sangat..
jwpn dia senang jek..
pegi dengan emak dan adik..
mesti kat pale pikir pegi ngan bf kan? kan?
org mane ade bf la.
huuu

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards