• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

HUMMING

Hari ni saya mencuri tulang di office. Ketidakhadiran bos di office digunakan dengan sebaik mungkin oleh saya dengan menonton filem Korea. Amboi2, naseb baik la tak kena block. Okeh, mari cemburu pada saya. Jangan anda sangka saya tidak melakukan kerjaan. Setelah mensiapkan segala tugas baru la saya bersenang lenang menggoyang kaki. Mari lihat.


Di kesempatan tadi menonton sebuah filem yang bertajuk Humming. Release tahun 2007 (ketinggalan betul). Kisah pasangan kekasih yang telah bercinta hampir 2000 hari tapi malangnya sebelum mencapai hari tersebut, kekasih perempuan telah mengalami kemalangan yang menyebabkan si kekasih tersebut koma. Sebelum berlakunya kemalangan tersebut, mereka ada merancang untuk meraikan hari ke-2000 sepanjang mereka berkenalan. Tetapi si kekasih lelaki seakan-akan mula bosan dengan kekasihnya. Saya malas nak bercerita panjang nanti boleh jadi sinopsis cerita pulak sebab saya rasa anda perlu tonton.

Duration yang tidak terlalu panjang hanya 1 jam 35 minit sahaja. Kalau anda menggunakan internet yang berkeupayaan laju, pasti tidak perlu buffer terlalu lama. Saya sarankan kepada pasangan yang sedang bercinta supaya menonton filem ni. Anda akan lebih menghargai orang disekeliling. Boleh tonton DI SINI. Tapi saya tonton DI SINI.


## sesekali nak jugak tulis secara serius kan..
##nak kurangkan gelaklah kalau boleh sebab ada orang dah tegur..
Malu tak? Malu tak malu sangat la.
It's just the way i am.
Tadi ada org search blog saya guna "PENJAGAAN POKOK bunga daisi"
try anda search..jumpa tak?
HAHAHAHA

2 comments:

chika said...

mencurik tulang siapa?
HAHAHAHAHA

:P

mademoiselle ain said...

CHIKA::
hihi..curi tulang bos..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards