• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

User Friendly

Saya dah buat keputusan untuk menukar wajah blog ini supaya kelihatan lebih friendly. Mesra alam gitu. Saya suka blog saya sekarang, tapi saya rasa macam over sikit lah. Jadi nak yang simple-simple saja. Tak nak crowded sangat. Jadi jangan terkejut bila anda mahu berkujung ke blog saya tiba-tiba blog di-private-kan. Sayang juga rasa nak make over blog nih. Tapi saya memerlukan sesuatu yang lebih user friendly. HAHAHA. Ape sebelom nih tak friendly ke? Adoi, ape-ape je lah.

2 comments:

- jinggo - said...

...ain : selamat pagi.gambar kat sebelah mana tu satu ain..sebab semuanya come2..he...he...
nak tukar apa2 pun : citarasa ain tetap sama.madsudnya rentaknya...

sebab kita menulis berdasarkan style dalam kita kan..dan karektor kitakan...

mademoiselle ain said...

jinggo::
hahha..okeh start dri kiri..
yg pkai tudung putih adalah sepupu sy yg org kata adalah kembar saya, nama dia aisyah. Tudung hitam mak cik saya, yg saya panggil mummy. Tudung hijau adalah empunya diri.. hehe.. sebe;ah saya tudung krim pun sepupu saya.. tudung oren pun sepupu.. kami mmg rapat sebb dibesarkan bsama..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards