• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Tag From Ujie

1. Do you think you are HOT?
Hot and Spicy boleh? Gile 'bagus' kalau aku perasan hot. HAHA

2. Upload your fav pic














3. Why do you like this picture?
Sebab suka. Like ceria-ceria only. Dengan background pokok kelapa sawit. Macam cerita-cerita hindustan pun ada. With happy face.

4. When was the last time u ate pizza?
Dah lama tak makan, tak ingat bila last time makan. Tak berapa minat pizza.

5. The last song u listen to?
Lagu rock dari Lefthanded, tajuk-lagu-tak-ingat masa kat dalam kereta on the way to office.

6. What are you doing right now besides this?
Buat request form for E-Daftar. Sambil menyelam minum air. HEHE

7. What name u prefer besides yours?
Saya suka nama diberi. Nurul Ain binti Abd Karim. Emak saya pernah nak namakan saya Intan Suhana. Pergh, geli gila. Nasib nenek saya bangkang. Kalau tak nama saya Intan Suhana binti Abd Karim. Macam geli.

8. People I tag:-
-Abu
-Syarifah
-Azhari
-Zarina
-Nash

9. Who is No.1?
Tak kenal siapa, tak tau pun dia ada blog ke tak. Tetiba nama ni terlintas kat kepala. So tulis je.

10. No.3 is having a relationship with?
Azhari? Entah. Tak ambil tahu. Semacam di atas, nama yang tiba-tiba terlintas difikiran.

11. Say something about No.5
Penyanyi asal kumpulan Lefthanded. Kawen dengan pengasas produk kosmetik yang ada hidung yang sangat pelik. HIHI.

12. How about No.4?
Zarina Af. Semalam tgk dia berlakon dalam PUaka NIyang Rapik..cerita hantu kelakar itu. HAHA

**kesimpulannya, aku tak nak tag sesape pun.. Saje je letak nama merepek-repek sebab dah terpengaruh dengan cerita Puaka Niyang Rapik itu.

2 comments:

Tihara said...

yg mane satu ain dlm gambo tu...adakah yg berbaju hitam..muke korg sume nak same jer mcm kembar..

isu no.5 dan 11

hehehe..tk baik toww,tp akak pn perasan gak..papepon die tetap dh jd millionaire..ngeee

mademoiselle ain said...

sy yang pakai tudung hijau.. actually baju tu kaler hijau gelap..

ramai gak org yg ckp kitorg kembar..tp sbnrnye kitorg ni sepupu.. dibesarkan bersama seperti adik-beradik.. tu yg muka lebih kurang..hehe

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards