• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

KESIAN ABANG SAYA

Hari ini adalah hari lahir abang saya yang ke-30. Saya nak amek kesempatan ni nak ucapkan selamat hari lahir semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Bila nak kawin nih? HAHAHA. Saya tahu dia tak baca blog saya sebab dia sangat sebok dengan bowling dia. Dia sangat hebat bermain bowling tau disamping pandai mengajar silat. Ehem. Promote abang sendiri nampak. HAHA. Takdak lah.

Saya nak berkongsi gambar ni dengan readers sekalian . This picture was taken last month if i'm not mistaken. Masa tu sesi membersihkan rumah arwah nenek saya, sebab banyak sangat harta karun zaman tok adam yang masih lagi tersimpan kat rumah. So, kami pun selongkarlah sekalian apa yang ada, dan terjumpa barang kemas yang tak berapa kemas peninggalan orang zaman dahulu kala. Ehem. Dan modelnya juga kami sediakan. Seorang lelaki yang 'keras' tetapi telah di make over menjadi ala-ala lembut gitu. Masa nak snap this picture pun saya tergelak sampai menitis air mata tak tahan melihat wajah sang model. Perut saya pun terasa seperti nak pecah cuma tak boleh guling-guling je.

Ditangan kiri model adalah cincin yang pernah dipakai oleh Firaun semasa pemerintahan beliau. Sesiapa yang nak membeli boleh didapati dengan harga yang murah. Rantai yang dipakai oleh model adalah rantai keluaran habibah jewels pada tahun 1876. Boleh juga diperolehi jika anda menginginkannya. Gelak lah kalau nak. Tapi jangan gelak suka sangat sebab takut nanti anda menangis pulak.

Saya tak da niat nak malukan abang saya.
Saya rasa gambar ini sangat comel sebab itu saya upload di blog saya.
Identiti model terpaksa saya rahsiakan dan wajah model terpaksa dikaburkan demi menjaga maruh model.
HEHE.. seriusly, saya rasa gambar ini sangat comel.
Anda bagaimana?

7 comments:

VersedAnggerik said...

I hope that's not your brother! Hehehe...

chokilala said...

kihkih. mmg comel. duk gelak2 je ni. hehe

Tihara said...

ish 3x ... nakal ek..abg tk marah kerr,seksi towww

mademoiselle ain said...

versedAnggerik>> hihihi..

chokilala>> thanx 4 droppin by..

tihara>> mesti die akan mrh sy kalau die dpt tahu..xpe, lepas ni sy delete..hihi

Wai said...

adoi...... dosa tau aiaya model macam tu.... tersiksa itu model....

keh, keh, keh....

CoklatChips said...

Haha.Ni objek paling comel penah aku tgk.

mademoiselle ain said...

wai>> xde konsep anaya dlm hal ni sebab tu semua cadangan si model n aku pn jd mangsa die gak.. tp xkn nk bukak pekong sndri kan? haha


coklatchips>> kan kan kan? aku pn rs comel jugak.. smpai skrg pn aku still tgelak lg..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards