• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Warkah untuk Diary #02

Isnin, 15 Disember 2008

Am i that bad?
Saya moody tak tentu pasal, tapi saya tetap happy.
Saya layan dia dengan teruk sebab saya rasa, he deserves that.
What u give, u get back.
Yeah, saya seorang pendendam.
Biar apa orang nak kata.
Tapi dendam saya hanya sekejap.
Sebab saya mudah memaafkan orang.
Saya bangga dengan diri saya.
Saya mampu pertahankan hak saya.
Itu sudah memadai.
Dairy, saya sayang kamu.
Kamulah teman saya.
Sekarang, saya percaya, masa depan yang cerah sedang menanti saya.
Yeah, saya akan mencuba kearah itu.
To be a better person for the person that i love.
My family lah of course.
Saya tahu mereka tidak akan mensia-siakan saya sepertimana yang dilakukan oleh insan itu.
Jangan persia-siakan family, ingatan pada diri saya.


9.20 pm

Lepas makan pisang

11 comments:

- jinggo - said...

Kata seorang bijak pandai : tidak ada apa2 pada pengalaman kecuali kita menjadikan ianya sebagai panduan untuk terus kedepan.

Dan Ain - jalan harus ke depankan..beza antara orang yg ada harapan dan keinginan adalah komitmen.untuk teruskan komitmen kita..jalan harus ke depan.

mademoiselle ain said...

jinggo::
thanx a lot 4 ur advise. u know what, i think i really need ur advise..haha..sy sgt suka sakitkan hati org yg sakitkan hati saya.. kire mcm what u give u get back la..huhu

- jinggo - said...

ain - kenapa macam tu..rasanya keadaan macam tu tidak banyak membantu untuk kelancaran perhubungan pd masa seterusnya.tu macam MENANG - KALAH @ KALAH - MEMANG......apa kata macam ni....

what u give u get back : dunia ni adil...dan dunia ini akan menhukum sikap dia dan kita....

apa yg boleh dibuat kita bersangka baik....dan paling penting : orang2 yg memudaratkan harus kita ' singgirkan ' kalau mahu ke depan...sebab untuk berjaya apa yg amat perlu kita jaga ada emosi diri sendiri.untuk itu : sesiapa yg dikirakan menganggu : abaikan....komitmen harus diatas....

mademoiselle ain said...

jinggo::
saya kagum dgn kamu..ahah..
sy dh singkirkn dia tp dia muncul juga..like i said.tak phm2..xnk sy tkr no phone semata2 nk lari dr dia, nnt dia kata sy pengecut..so what am i supposed to do?

nurulshima said...

yup2,blum sempat nk cerite kat blog.. echah da cerite dlu ek.. ahah

- jinggo - said...

ok gini ain - tak payah tukar apa...sebab yang pastinya lelaki tu akan buat macam2 untuk menarik perhatian....INGAT : dia call.layan.dia tegur.jawab.jangan dicalar dan cabar ego seorang jantan...lama2 comfirm dia akan fed up.tips seterusnya call saya....he....he.....no kat blog saya.

mademoiselle ain said...

jinggo::
hurm..ok..
yg last skali tu buat sy tergelak..haha..thnx nway

goasop said...

emm.. itulah kehidupan. *peritnya bila 'sakit'

Sweet Thinker said...

ade agensi pengiklanan nombor ke kat cni. ahakz!

cIk JanNah said...

wah kamo mnjadi kegilaan yea?
utg nye bdn
:)
tp kan biar je la die nak wat ape pon..
u wat bdoh sdh;
x yah nak kne kan blik pe yg die kne kan kat u 2..juz think tats ape yg die wat 1 day nnti sure ade blsan tok die...

mademoiselle ain said...

goasop::
tu la..mmg perit bila sakit..
tp ada pepatah " no pain no gain" rite? so biarlah bersakit2 dahulu, bersenang2 kemudian..ngee~

sweet thinker::
hahaha..pengiklanan nombor mungkin boleh tukar nama tu..agensi bertemu jodoh.Ahakz..


cik jannah::
xde la kegilaan..org gila je yg nk kt sy..hahaha..
skrg dh buka buku bru..
n i'm getting better..yeah, i think.

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards