• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

AZAM TAHUN LEPAS

Setahun yang lepas (akhir tahun 2007):

Azam Tahun Baru 2008.
  1. Nak turunkan berat badan sikit (means makan dengan kuantiti yang sikit).
  2. Nak jadi pelajar yang berjaya ( means good pointer la).
  3. Nak kumpul duit ( means belanja berpada-pada, jangan boros).
  4. Nak belajar masak (means kena rajin duduk dapur).
  5. Abes degree, nak sambung master (means kena study betul-betul tak boleh main-main).
Sekarang (akhir tahun 2008).

Azam Tahun 2008

  1. Nak turunkan berat badan sikit (means makan dengan kuantiti yang sikit). UNDONE
  2. Nak jadi pelajar yang berjaya ( means good pointer la). DONE
  3. Nak kumpul duit ( means belanja berpada-pada, jangan boros). DONE / UNDONE (atas pagar)
  4. Nak belajar masak (means kena rajin duduk dapur). ?? ---> UNDONE
  5. Abes degree, nak sambung master (means kena study betul-betul tak boleh main-main). UNDER CONSIDERATION
Tahun 2008 tinggal lagi berapa hari sahaja lagi, tapi azam aku yang cuma ada 5 tu masih lagi tak tercapai. Mungkin yang no. 2 tu dah tercapai la kot, sebab aku dah abes belajar. Ngee~. Cemerlang ke, tembelang ke, tu belakang kira. HEEE. Yang no. 5 tu aku dah fikir balik, masih dalam pertimbangan. Yang no. 1, 2 dengan 3 tu. HAAAAA. Tak tau bila la nak rajin. Masalah betul aku nih. Entah apa pulak azam aku tahun 2009. Entah-entah sama je. Ngee~.

2 comments:

Sarah Ezeeliya said...

haha..tetiap tahun tanam azam baru..buat impian itu ini..tapi tak wat pon..haha..ader yang berjaya ader yang kurang..haha..jom wat azam tuk taun depan plak..haha

mademoiselle ain said...

azam tahun depan pun rasanya same je kot. hahahahaha... malas dah nak buat azam sebab nye tak pernah pun tunaikan. kalau etrtunai tu kira bnasib baiklah..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards