• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Yup, Another Tag!

Di tag oleh Wai. Thanx la sebab tag gue (tak ikhlas, huu). So, bacalah. Iqra'. Ngee~ Tanak baca pun takpa.

1. Sesiapa yang kena tag, 10 sesuatu berkenaan orang yang men'tag' dia.

  • nama dia Wai
  • tak kenal sangat
  • tau nama dia wai je
  • wai lah
  • rambut dia kaler itam
  • blogger
  • bukan perempuan
  • bukan budak sekolah
  • suka makan dia cakap (ntah la)
  • tak tahu nak tulis apa lg
2. Orang yang kena tag kena tulis tentang dirinya.
  • nama bapak Abd Karim
  • no ic 860512-23-****
  • dah besar tapi suka kawan ngan budak2 pastu cari pasal
  • quite choosy
  • sangat takut menjadi gemuk
  • keras kepala (kepala saya mmg keras lah)
  • suka makan coklat sbb tu warna kulit terlebih coklat
  • independent, boleh survive sendiri
  • suka sgt pakai braces, smpai skrg rasa nak pakai lg..
  • ehem, saya SINGLE lagi..ngee~ (tp sgt playgirl)
At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names.
  • kamu yg sedang baca blog saya
  • kamulah siapa lagi
  • sesiapa nak buat pn dipersilakan
  • saya tak suka tag orang
  • _
  • _
  • _
  • _
  • _
  • _
Sekian. Terima kasih.

4 comments:

- jinggo - said...

suka baca apa yg ain tulis.persahabatan.cinta...hidup ini ada seringkas kisah dari pilihan dan keputusan kita ain.dan pastinya kita kena bertanggungjawab dengan pilihan kita....

dalam situasi ain.pilihan dan dibuat tapi maafkan dia........mungkin bukan utk kembali cerita yg tidak sudah tu : sebab fitrah manusia itu sendiri..maafkan dia dan bersangka baik dengan dia......

mademoiselle ain said...

jinggo::
thanx a lot 4 ur advise..really appreciate that..em, sy dh lama pun maafkn dia..tp tindakan dia kdg kala membuatkan sy bfikir, saya ni bukan manusia ke smpai suka hati dia nk paksa sy..sy ada pendirian dn pegangan..huhu.. kalaulah semudah itu dia boleh faham saya..

- jinggo - said...

ain : kita berbeza dari segi fasiologi , sosiologi dan psikologi - kita memang berbeza...sebab orang berkonflik ni dengan GOAL nya tidak sama....untuk itu jangan ambil risiko...dia tidak mungkin faham ain kalau dia memang tak mahu faham....he...maaf.bab ni dalam bidang pengajian saya....he...he....

mademoiselle ain said...

jinggo:: ceh, bgus juga ada org yg mempunyai pengetahuan dlm kes cm ni.. at least leh bg nasihat n pandgan.. sy akui mmg sy lemah nk atasi mslh mcm ni sbb selalunya sya akan mengalah..hihi..


pst.. actually, komen for this topik kat bwh tajuk je..hehe..you tslh komen dkt entry lain.. tp xpe. thanx 4 ur kindness..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards