• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

MENGINTAI DARI TIRAI...

Hari ni aku tak online. Sekarang mungkin aku tengah buat kerja-kerja tak berfaedah kat rumah. Contohnya, aku sangat suka menyumbangkan suara yang tak sedap ni dengan menyanyikan lagu-lagu rock kapak yang tak sesuai sungguh dengan suara aku yang lemak cili api ni. Kata jiwa rock, jadi kenalah nyanyi lagu rock.

Sebenarnya bukan tu tujuan aku nak buat post kali ni. Lagi-lagi yang auto publish. Tak de kejenye melainkan kat opis yang selalu je tak banyak kerja. Jangan tanya aku kerja buat apa, nanti korang jealous. Okeh, sebenarnya aku nak bagitahu yang ini merupakan entri merepek aku yang ke-100. Yeah! Terimas-terimas kepada kawan-kawan sekalian yang telah menyokong aku samada dari depan mahupun belakang (entah pape).

Segala komen dari korang, pandangan atau kata-kata menusuk kalbu akan tetap aku kenang sampai bila-bila. Tanpa kalian siapalah aku. *Tetibe teringat lagu Exist tajuk dia Mengintai Dari Tirai Kamar.* Aku akan tetap tulis blog selagi hayat internet masih ada. Aku akan tetap tulis blog walaupun ada orang benci dengan blog aku. Aku akan tulis blog walaupun tak ada orang nak baca. Kesimpulannya, aku akan tetap tulis blog walau apa keadaan sekali pun. HAHAHAHA.

Tak lupa juga kepada follower aku, terima kasih la sebab sudi ikut ajaran merepek ni walaupun ada 6 orang je. Ingat nak bagi hadiah la, tapi paham-paham la dah akhir bulan. Tengok nanti kalau tetibe aku buang tebiat minta alamat kat korang, maknanya adalah benda aku nak bagi tu. HAHA. SO, doalah aku buang tebiat yek. Last, but not least....



4 comments:

cIk JanNah said...

wah2 nak bg hadiah pd follower ke??
ops..
leh tuntut nieh
ngeh.ngeh.ngeh..
:)

goasop said...

datang bertandang. ehe. =)

keep on blogging!

CoklatChips said...

Aku pn mmerlukan hadiah.
Haha..

mademoiselle ain said...

jannah::
tgk keadaan dulu..haha

goasop::
ala, malangnya nasib anda..

coklatchips::
kau nk adiah?? nnt aku bg ms kau kawen..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards