• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

1st award

Thanx to Sarah Ezeeliyasebab telah menganugerahkan aku award ni. Huhu. Terharu dan bangga pun ada. Baru je 3 bulan memblog tapi boleh lak dapat award. Thanx again to Sarah.

And award ni aku nak bagi dekat semua kawan-kawan aku yang nama dia ada list dekat tepi side kiri. Korang yang selalu melawat blog aku and bagi komen kat aku. Korang semua memang best. Siapa yang link nama dia belum ada, cepat-cepatlah bagi tahu ek, nanti aku letak nama korang, pastu korang leh amek award nih.. Yeaaaaahhh!!!

2 comments:

Sarah Ezeeliya said...

tak kira lah baper bulan pon memblog dah ku rase kamu besh so bg jer ah!!haha..syukur keh!!!

mademoiselle ain said...

alhamdulillah syukur nikmat, kepada tuhan yg memberi rahmat.. ooooooooo

>>lagu ni yg selalu kuar kat radio. nway, thanx a lot!!

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards