• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

O.M.G.



Oh no! Ha Ha Ha. Hari ni bos aku tak ada, maka sehari suntuk aku meronggeng kat dalam opis. Siap suruh mak aku datang opis lagi. Ha Ha. Disebabkan terlalu leka meronggeng, aku sampai terlupa nak menambah entry yang berilmu ke dalam blog kesayangan aku nih. Makanya, terhasillah entry yang kurang berilmu seperti hari ni. Nak sambung meronggeng lagi sampai menonggeng. Yeah, my fav words for today are 'meronggeng sampai menonggeng'. Let's party. (Jangan contohi aku yang suka meronggeng semasa waktu kerja).

4 comments:

goasop said...

sedih lak bace kisah ilmu sihir ni. simpati kat aunty M.

btw, hari tu my fren ade cite psal uncle dia kene gni gak. drg pegi jpe sorng pakcik kat pahang. pakcik tu btau dia kene 'minyak dagu' n minyak tu buatkan famili dia kucar kacir.

tapi xtau lak cne skrg. tp b4 ni uncle dia mcm pak turut je. blur. duit senang2 bg org.

kdg2 cm xcaya bende2 gni wujud. tp kenyataan nya ada.

mademoiselle ain said...

goasop>>..huhu..tulah, smpai xtau nak buat cm ne dah ni..thanx by da way 4 ur opinion..

goasop said...

oh god.. salah tempat komen ea? wa2. sori. xperasan =P

mademoiselle ain said...

goadop>>haha..xpe2..nk komen kat memane pun boleh..xde salah..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards