• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Kata ganti diri pertama baru

Semalam bertemu sepupu tersayang, bukan kekasih tersayang ya. Saya tidak mempunyai kekasih. Ha Ha Ha. Tetapi mempunyai rakan-rakan yang amat disayangi umpama sang kekasih. Abaikan kisah kekasih ini. Hendak bercerita mengenai sepupu tersayang.

Semalam dia membaca blog saya, kelmarin pun dia membaca blog saya, minggu lepas pun dia membaca blog saya, pendek kata dia selalu membaca blog saya. Saya tak kesah sebab saya suka. Ha Ha Ha. Tapi yang saya tak suka, *tak suka sikit la*, dia cakap blog saya buruk @ tak cantik. Hu Hu Hu. Tahu tak saya dalam proses mengupgrade blog saya. Mestilah memakan serta meminum masa yang agak lama bagi mendapatkan sebuah blog yang cantik. Lagi la dulu saya belajar C++ secara main-main dan tidak ikhlas, maka keputusannya pun C++ juga. Terpaksa membelajar balik semua. Kepala pun sudah semakin pening, ditambah lagi dengan perasaan loya-loya apabila membuka buku C++ yang tebalnya tidak terkata. *Sebenarnya saya tipu. Tidak ada membelek buku C++ mahupun C--.* Maaf ye.

Memang saya sedang belajar, belajar melalui web-web yang boleh dipercayai. Jadi bersabarlah untuk melihat wajah baru blog saya kelak. Bukan senang nak membuat sebuah blog kelihatan cantik seperti yang diidam-idamkan, lagi-lagi saya ni masih baru lagi. Huh.. Hari-hari pun berpeluh. Seperti seorang petani sedang mengerjakan ladang ditengah panas terik.

Sepupu tersayang lagi satu pun semalam memberi komen terhadap blog saya. Kenapa tidak meletakkan barang sekeping dua gambar dia di sini? Untuk makluman sepupu tersayang, blog ini bukan ditubuhkan untuk tujuan mencari orang yang terhilang atau sengaja menghilangkan diri dengan menampal gambar-gambar comel ataupun kiut. Hanya gambar pemilik blog sahaja yang dibenarkan. Ha Ha Ha. Jangan ambil hati ya, sepupu kesayangan kamu hanya bergurau.

Saya akan cuba menyiapkan my new template secepat mungkin tapi tidak tahu seberapa pantas saya boleh siapkan. Kena mentengok keadaan kesihatan serta kewarasan otak. Hari ini emosi saya semacam tidak berapa stabil. Mungkin kerana dipengaruhi dengan keadaan ekonomi yang tidak stabil, maka emosi pun turut tidak stabil. *Orang bijak emosi dia umpama graf kedudukan ekonomi negara, ada naik ada turun.* Ha Ha Ha. Okeh la, saya ingin menyambung menyiapkan kerja saya yang tidak sebera kerja ni, kerana banyak perkara yang perlu diselesaikan selepas ini.



## Hari ini aku menggunakan kata ganti diri pertama yang lebih sopan sebab hari Jumaat. Ha Ha Ha. ada kaitan ke?
Sepupu tersayang, bangga ke ada mention pasal anda di blog aku?
Nak bangga lagi?
Siti Aisyah Mustaffa & Siti Aminah Mustaffa
Lagi satu, Siti Nurhaliza Tarudin..
** Ada kaitan ke? Dia bukan sepupu aku ek..
Ha Ha Ha Hi Hi Hi Hu Hu Hu He He He

8 comments:

Sarah Ezeeliya said...

aper yang tak cantik nyer?ermh maybe kurang graphic kot..haha..photo menarik kurang..kihkih..manyak tulisan..tulisan kecik..sebab kan suke so terpaksa buntangkan bijik mater nak bacer..haha

missy suzi said...

untung result c++ ko c++..
result c++ aku c--
hahaahhahahaha..

*i hate programming thingy to death!it sux!!sgt xsesuai tok dak2 network yg lebih kpd hardware n congiguring internet things!yaks!vommit! ouh,maybe dak2 software engineering like sarah ezeeliya suke coding2 nih..coz coding is her main food!she eat that!hahahaha~

mademoiselle ain said...

sarah---> fyi i dont like tulisan besar2 sbb my original tulisan pun sedang2 je.. haha.. naseb badan la ek kena baca tulisan kecik..


suzi---> betul even aku yg budak math ni pon kena blaja c++ yg ntah pape ntah tu, memeningkn kepala hotak smpai rs nk muntah. naseb tu je yg kitorg blaja, watnye kene amek laen cm java ke ntah pape ntah...haahah..mau aku commit suicide..haaaaaa

Sarah Ezeeliya said...

cess!!!
even aku budak software!!
aku pon tak suke jugak coding!!!
kalu stakat css ker html javascript leh ah..
suh wat c++ ker java nanges ah beb!!!keskes..
aku mencik k programming!!!

mademoiselle ain said...
This comment has been removed by the author.
mademoiselle ain said...

blog aku dh jd blog tmpt meluahkan perasaan.. tak apa, dibenarkan.. nnt aku sediakan 1 entry untuk itu yeh?

CoklatChips said...

Smart cmni pn nk update lg ke.
aku punye lg cikai.Mcm rumah x siap.

mademoiselle ain said...

entah arr..aku pn tak tau apsal sepupu aku ckp blog aku xcntk, mcm blog die cntk sgt je.. haha..sedangkan die blog pn xde..huhu

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards