• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

I LIKE TO MOVE IT..MOVE IT

Tadi pagi aku cerita aku suka main kawen-kawen dgn main masak-masak masa kecik kan? Sekarang tak lagi. Gila pe, mane boleh main kawen-kawen, kena kawen terus. Kalau main masak-masak tu boleh la kot. Haaaa. Sekarang ni aku sangatlah addict dengan bunga. Selalu sangat beli bunga sampai mak cik aku jadi jealous. Beli bunga hidup yang boleh ditanam. Nak ikutkan aku suka sangat dekat bunga ros tapi disebabkan bunga ros tak boleh tanam kat Malaysia sebab cuaca kat sini panas, so aku tanam la bunga lain. Nak tau bunga apa? Bunga..bunga.. em..malu la nak cakap. Nanti u gelakkan i. Janji u tak gelak? Ok2, i bagi tahu janji u jangan gelak eh? I suka tanam ........bunga tahi ayam. Kah Kah Kah. Tipu je. Tak de modal aku nak tanam bunga tahi ayam, tapi cantik juga what. Aku lagi suka bunga daisiy Cantik woo bunga daisy ni. Betul..(ada korang kata salah ke?) ntah.


Ni bukan bunga tipu tau, bunga betul yang telah ditanam di rumah serta berbunga dengan banyaknya. Ada banyak lagi kaler tapi yang lain belum berbunga sangat. Ni je yang tengah sakan berbunga. Ni kat rumah aunty aku punya. Kat rumah aku lain sikit.

.....bunga-bunga matahari, anggun mekar....

Nyanyi jap. Nak sambung tengok Madagascar jap. Ha Ha Ha. Aku selambe bek je bawak dvd pergi office. Time-time mengantuklah sesuai nonton. Haaaaa. Daa.

.....i like to move it move it... i like to ... move it...

**menyanyi dengan riang sambil melompat terkangkang**

2 comments:

mudasfreakz said...

cuba ko remixkn lagu bnga matahari ngan lagu dr madagascar...layan woooo...

mademoiselle ain said...

mudasfreakz>> emm..nnt aku try ek.. aku nk try remix dangdut la..mst syok abes.

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards