• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Kami suka..


Minggu lepas, jalanraya di hadapan rumah pusaka nenek kami telah diturap semula. Make over balik sebab permukaan jalan sangatlah berlubang sana berlubang sini. Kami sangat happy sampai melonpat bintang di atas jalan tersebut. Wakakakaka. Sebenarnya tak adalah lompat bintang sangat pun, rasanya macam lompat kangkang adalah. uuuuu. Terasa malu pun ada kalau nak melompat seperti jalan kami yang punya sebabnya jiran depan rumah kami tu sangatlah pendiam dahn tidaklah havoc dan huru hara macam keluarga kami yang happening ni. Maka, kami pun bergambar ala-ala happening tapi dalam keadaan yang senyap. Cuba banyangkan, best ke? Memang tak best langsung i tell you, sunyi dan sepi macam ada orang mati. huh.



Walau sesunyi mana pun atau sesenyap mana pun, kami tetap happening. Macam-macam aksi gila yang kami buat di atas jalan tapi tak sampai hati nak tunjuk kat orang. Haaaaa. Masing-masing main peranan masing-masing. Ha Ha Ha. Kalau dicalonkan untuk kategori pelakon pembantu tak bertauliah, boleh dapat award saguhati. Iaitu, mendapat sagu hanya di dalam hati. Haaaa.

Mak telefon tadi, hari ni dia nak singgah office saya sebab dia rindu sama saya. Anak dia yang sorang ni dah tak tahu nak balik rumah minggu lepas. Sorry mak. Ada projek lain dengan Mami. Huhu. Got to go now.

3 comments:

Sarah Ezeeliya said...

kihkih..gembiranya die!!
dapat jalan berturap..
maksure kamu lompat2 tak rusakkan balik jalan tuh keh!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ceria nyer budak2 nih..he he he..

salam kenal ain....

mademoiselle ain said...

sarah>>tak apa, jalan rosak boleh turap balik coz kitorg dh ngorat org yg tolong turap jln dpn rumah nenek ktorg tuh.. hahaha


yanie>>ye, salam kenal. kami mmg ceria sokmo..haha

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards