• Post Title 1

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede ...

  • Post Title 2

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 3

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in quam. Etiam augue pede, molestie eget, rhoncus at, convallis ut, eros. Aliquam pharetra. Nulla ...

  • Post Title 4

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In dapibus. In pretium pede. Donec molestie facilisis ante. Ut a turpis ut ipsum pellentesque tincidunt. Morbi blandit sapien in mauris. Nulla lectus lorem...

Kata-kata Aluan

Emm, sebelum tu, nak ucap selamat datang la kepada readers baru. Blog pun sudah berwajah baru, dengan harapan bertambahlah pembaca baru. Harapan je, kalau tak dapat dicapai apa nak buat kan? *ngee* Terima kasih banyak-banyak kepada Sarah yang telah membantu aku menyelesaikan masalah remeh-temeh( bg dia la) sebab dia belaja buat semua benda ni. Aku tak pernah belaja sebab dulu aku belajar kira kebarangkalian orang mati, kira berapa pencen pada usia 87 dan sebagainya (kalau aku nak tulis nanti berjela-jela panjangnya). Nama-nama yang tak tertulis jagan kecik ati ek, korang tetap dihati aku. Thanx a lot!!

Baru aku tau, bukan senang nak deal dengan code-code yang entah pape lebih-lebih lagi tak pernah belajar. Sampai juling-juling mata aku cuba paham maksud-maksud code yang tersirat dan tersurat (ececeh). Nak siapkan templete ni punyalah seksa, mata aku sampai bengkak-bengkak asyik menatap pc siang malam, mulut aku sampai ternganga-nganga cuba nak paham, and the worst part air liur aku sampai berjijir-jijir keluar dari mulut. Ish, pengotor betul, patut lah dah berapa hari ni aku perasan keyboard aku asyik basah je walaupun hujan tak de lah tempias sampai masuk dalam office, musykil-musykil. *ayat kedua terakhir dalam perenggan ni adalah ayat yang direka-reka dan tidak pernah wujud pun keadaan seperti itu, harap maklum*.

Harap readers semua selesa lah dengan rumah baru ni. Shoutbox pun ada 2. Boleh komen kat mana-mana aku tak kesah sangat. Nak komen kat dua-dua lagi aku suka. Ada kesempatan aku balas, aku lawat balik blog korang n bagi komen-komen bernas jugak. He He He.



p/s: Mcm geli je aku punya tajuk post nih, tak apalah, abaikan.
Anggap je tajuk tu tak pernah wujud sebab aku mls nk tukar.
*ngee*

2 comments:

Sarah Ezeeliya said...

wah2..ader acknowledgement la..
but aper naper ku kecik sgt..
nasib bek ader link...haish..malu lak rase kene puji2 cam nih..haha

mademoiselle ain said...

hahaha..bangga..bangga..kan3? haha.. sbb mmg buat link font die kecik.. saje mmg xnk wat besa2, nnt efek kt tmpt laen.. heheheyeah, mari berbangga..sape nk nama dia wujud kt dlm entry aku, tolonglah aku..haha..kompem aku letak nama korang..

Post a Comment

Blog Kita

Blog Kita
 
Copyright © ini sebuah kisah. Original Concept and Design by My Blogger Themes | Tested by Blogger Templates | Best Credit Cards